Furkan Palali despre rolul său în serialul Ma numesc Zuleyha

2,278

Actorul Furkan Palali s-a alăturat distribuției serialului Ma numesc Zuleyha, care va reveni în curând cu sezonul al treilea.
Talentatul actor, care a cucerit inimile românilor cu rolul personajului Onur din serialul Camera 309, a declarat în cadrul unei emisiuni TV: „Sunt foarte încântat de noul meu rol, m-a captivat atât de mult încât mi-am dorit să fiu parte din poveste, de aceea m-am alăturat distribuției. Sunt fericit că sunt într-un astfel de proiect.”

Imaginea actorului, care a avut o perioadă strictă de pregătire pentru personajul pe care îl va portretiza, s-a schimbat, de asemenea, foarte mult.

Furkan Palalı a declarat că a urmărit povestea în ultimele luni și a spus: “Sper că vom fi în fața publicului cu povești și scenarii frumoase în noul sezon. Sper, de asemenea, că personajul meu va încânta publicul.”

Actorul va da viață personajului Fikret Fekeli, membru al familiei Fekeli, în noul sezon. Fikret este nepotul lui Ali Rahmet Fekeli, interpretat de Kerem Alıșık. Cu toate acestea, Ali Rahmet nu știe că nepotul său este în viață și apariția lui bruscă în Adana, îi va surprinde pe toți.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.