Pretul fericirii – Episodul 12 Sezonul 3 (rezumat)

10,796

Halit a găsit-o pe Şahika în Elveția și a dus-o în Turcia pentru a-l ajuta să recupereze acțiunile pe care le-a pierdut din vina ei. Şahika îi spune că a lucrat pentru Nadir dar pe parcurs s-a îndrăgostit de el și când a înțeles că el a ales-o pe Yildiz, s-a necăjit și a plecat în Elveția. Reușește să-l convingă că nu a avut nici o legătură cu faptul că Halit Can a ajuns la altă familie sau cu faptul că au fost otrăviți. Halit o amenință și îi acordă două luni la dispoziție ca să recupereze toate acțiunile pe care i le-a luat Nadir. Şahika acceptă dar îl roagă să nu îi spună lui Kaya că a colaborat cu Nadir.

După aceea Şahika îi spune lui Nadir că s-a întors fiindcă nu a plătit-o așa cum s-au înțeles și că are o mulțime de dovezi împotriva lui și dacă se va întâmpla ceva cu ea, toate vor ieși la iveală. Nadir îi oferă o sumă mai mare de bani ca să plece dar acum Şahika vrea și jumătate din acțiunile lui Halit. Nadir nu acceptă condițiile ei și îi spune lui Ender să găsească o cale prin care să o convingă pe Şahika să lucreze pentru ei.

Ender se întâlnește cu Yildiz și îi spune că Şahika s-a întors și lucrează cu Halit. Yildiz merge la firmă și este șocată să vadă cu ochii ei că Ender a spus adevărul. Pe tot parcursul episodului Halit încearcă să o convingă că Şahika s-a întors doar pentru o chestiune legată de serviciu și că va pleca în curând.

Ender și Kaya nu vor să se căsătorească iar Yigit pleacă de acasă și nu le mai răspunde la telefon. Lila îl găsește la Akin și le spune părinților lui unde se află iar ei merg după el. Yigit le spune că îi era mai bine înainte să îi cunoască și face o criză de nervi. Ender și Kaya se sperie când îl văd așa și acceptă să se căsătorească crezând că probabil Yigit așteaptă doar ca ei să îi demonstreze că îl iubesc și că ar face orice pentru el.
Şahika nu e de acord cu căsătoria lor și bănuiește că Yigit lucrează pentru Nadir și că el i-a cerut să facă asta.

Kaya îi spune lui Leyla că e nevoit să se căsătorească cu Ender și fiindcă nu știe cât va dura situația aceasta, o întreabă dacă îl va aștepta. Leyla nu vrea să fie implicată într-o relație atât de complicată și se desparte de el și își dă demisia. După aceea Yildiz și Halit îi oferă un post la firma lor.

Zehra și Yildiz merg la o expoziție de pictură și observă un tablou cu o femeie care seamănă leit cu Yildiz apoi află că Nadir l-a cumpărat. Se înțeleg să nu îi spună lui Halit fiindcă se tem că nu le-ar mai da voie să iasă din casă, pentru a le proteja. Mai târziu Nadir o sună pe Yildiz și îi spune că îi dăruiește tabloul fiindcă a auzit că i-a plăcut. Yildiz refuză panicată și închide repede telefonul fiindcă nu vrea ca Halit să afle că vorbește cu el. Şahika aude discuția datorită dispozitivului de înregistrat pe care l-a pus în casă și pune la cale un plan prin care să afle și Halit.

Ender și Kaya se căsătoresc și urmează ca Ender să se mute acasă la Kaya, unde locuiește și Şahika. După aceea Ender merge la firmă iar Şahika îi spune că intenția ei este să obțină toate acțiunile lui Halit și ale lui Nadir și o amenință că dacă nu o va ajuta, atunci va da poliției înregistrările video care dovedesc că Yigit a încercat să o ucidă.

Notă : Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV.
Episodul 12 varianta TV corespunde episodului 11 de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.