Pretul fericirii – Episodul 11 Sezonul 3 (rezumat)

9,728

Ender a acceptat propunerea lui Nadir de a lucra pentru el ca directoare a companiei ca să se răzbune pe Halit pentru că i-a luat acțiunile cu forța și ca să salveze firma de la faliment și să le asigure viitorul copiiilor săi. Halit încă e acționar majoritar și le promite amândurora că nu îi va lăsa să își atingă scopul și abia acum vor vedea de ce este capabil.

Ender îl întreabă pe Nadir despre Sahika și află că nu el a pus-o să îi otrăvească ci ea s-a răzbunat pe ei din cauza ambiției proprii.
Spre deosebire de Halit, Nadir îi permite lui Ender să cheltuiască orice sumă de bani vrea și astfel Ender le poate cumpăra cadouri scumpe fiiilor săi. Lui Erim îi dăruiește o chitară pe care și-o dorea iar lui Yigit o mașină. Inițial Yigit nu a vrut să accepte mașina însă Ender l-a convins, insistând și spunând că fiul ei nu trebuie să circule cu autobuzul. În plus Ender îi spune lui Yigit că poate să se întoarcă să lucreze la firma lor.

Yildiz îi spune lui Halit că chiar dacă nu este un soț bun, nu va divorța de el pentru că e un tată bun dar îl avertizează că e ultima șansă pe care i-o dă. Halit îi povestește că Ender cooperează cu Nadir iar Yildiz merge la ea să îi ceară socoteală și să o întrebe de ce nu i-a spus că îi va falimenta. Acum Yildiz și Ender sunt din nou dușmane.

Ender a amenințat-o pe Leyla să stea departe de Yigit și de Kaya pentru că se temea că vor fi în primejdie din cauza soțului ei. Leyla il întreabă pe Kaya care este situația între ei fiindcă abia a scăpat dintr-o căsnicie nefericită și nu mai vrea alte necazuri. Kaya o convinge că relația lor a rămas în trecut și o invită acasă la el să i-l prezinte pe Yigit. Seara, în timp ce ei trei iau masa împreună, Ender îl sună pe Yiğit și află că Leyla este acolo apoi merge neinvitată la ei și o amenință din nou pe Leyla.

A doua zi Ender și Nadir se întâlnesc întâmplător cu Halit și cu Yildiz la un restaurant. Nadir o salută pe Yildiz și astfel Halit află că s-au cunoscut într-o cafenea în urmă cu câteva zile. Atunci află și Yildiz că acel bărbat este dușmanul lui Halit.
Nadir o place pe Yildiz iar Ender a observat asta și insistă să îi spună ce planuri are dar el îi răspunde că nu o privește.
A doua zi Halit îl amenință pe Nadir să stea departe de soția lui.

Yildiz merge la firmă să discute ceva cu Halit și fiindcă el este într-o ședință, ea îl așteaptă și se plimbă pe hol. Nadir o invită insistent în biroul său iar Yildiz îl întreabă direct ce vrea de la ei. Nadir îi povestește ce i-a făcut Halit și o asigură că ei nu îi va face rău fiindcă ea este deosebită de ceilalți. Îi spune că Halit se teme să nu o piardă și dacă ar fi în locul lui, nici el nu ar vrea să o piardă. Yıldız îi răspunde că nu o impresionează prin faptul că e atât de carismatic și că pe ea nu o interesează ce a făcut Halit în trecut.

Yigit o răpește pe Lila și o duce acasă la el. Îi spune cât de mult regretă ce i-a făcut și că o iubește iar ea se preface că îl crede și că îl iartă, apoi, a doua zi dimineața, îl părăsește la fel cum a făcut el și îi spune că ei oricum nu s-au potrivit pentru că îi este inferior. Yigit se necăjește și fiindcă i-a rănit orgoliul se înfurie și se ambiționează să schimbe lucrurile. Își amintește că Ender i-a spus că el nu este mai prejos decât Lila, fiindcă așa cum ea e fiica lui Halit și el e fiul unei femei puternice și bogate. Puțin mai târziu Yigit îi sună pe părinții lui și îi cheamă să se întâlnească cu el la o cafenea iar acolo le spune să se căsătorească și să fie o familie adevărată dacă chiar îl iubesc și sunt atât de dornici să facă orice pentru a-l face fericit.

Halit îi cheamă pe Ender și pe Nadir la firmă pentru o ședință și le spune că și el are o surpriză pentru ei: a adus-o pe Şahika înapoi și de data aceasta va fi de partea lui.

Notă : Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV.
Episodul 11 varianta TV corespunde episodului 10 de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.