Pretul fericirii – Episodul 10 Sezonul 3 / rezumat

11,523

Leyla i-a găsit pe Halit, pe Yildiz și pe Aysel inconștienți și a chemat ambulanța apoi l-a sunat pe Caner fiindcă a văzut că Yildiz a încercat să o sune pe Ender dar ea nu i-a răspuns. Caner a mers în grabă acasă și a găsit-o pe Ender inconștientă. Toți au scăpat cu bine și a doua zi au fost externați. Seara când Halit era singur în salonul său, a fost vizitat de Nadir, bărbatul pentru care a lucrat Şahika. Nadir i-a spus că nu vrea să îl ucidă ci vrea să îl facă să sufere apoi Halit și-a pierdut cunoștința.

Nadir și Halit au fost parteneri de afaceri în trecut însă se ocupau și cu afaceri ilegale. La un moment dat, Halit a vrut să se retragă dar Nadir nu i-a permis și de aceea Halit l-a denunțat. Când a fost arestat, Nadir a ucis un polițist și a primit sentință pe viață.
Dimineața Halit o întreabă pe asistentă despre bărbatul care l-a vizitat dar ea îi spune că probabil a avut halucinații. Cu toate acestea Halit e foarte îngrijorat și îl pune pe Metin să se intereseze dacă Nadir a fost eliberat.

Hilmi a mers acasă la Kaya și l-a amenințat cu o armă deoarece credea că el a ajutat-o pe Leyla să fugă. Yigit a sărit în ajutorul lui Kaya, s-au luptat toți trei, arma s-a descărcat și un paznic a fost rănit. Hilmi a fost arestat iar Leyla se întoarce la serviciu și începe imediat procedurile pentru divorț cu ajutorul lui Kaya.

Kaya nu înțelege de ce Şahika a dispărut brusc dar nici nu poate să creadă că ea i-a otrăvit pe Halit și pe ceilalți. Poliția a început o anchetă însă servitoarele care au ajutat-o pe Şahika au dispărut.
Halit se gândește că e posibil ca Şahika să fi făcut asta și îl pune pe avocatul său să-l investigheze bine pe investitorul pe care i l-a adus ea.

Kaya îl roagă pe Yigit să o viziteze pe Ender iar el acceptă ca să nu îl supere. Yigit nu mai e la fel de furios pe ea iar Ender speră că cu timpul o va ierta.
Mai târziu Ender îl ajută să se întâlnească cu Lila acasă la ea. Yigit îi explică lui Lila că Şahika l-a forțat să se căsătorească cu ea și să o părăsească dar pe parcurs el s-a îndrăgostit de ea. Lila îi spune că vrea să divorțeze însă el e hotărât să nu renunțe la ea. A doua zi Yigit vrea să îi întoarcă lui Ender binele pe care i l-a făcut, și îl duce pe Erim la ea fără să afle Halit. Ender se bucură mult să își vadă amândoi copiii.

Seara Ender servește masa la un restaurant apoi când vrea să se întoarcă acasă apare Nadir și se oferă să o ducă cu mașina sa fiindcă nu sunt taxiuri disponibile. În drum spre casă povestesc puțin apoi Ender pare să fie impresionată de el. Următoarea seară se întâlnesc din nou la același restaurant.
Nadir se întâlnește și cu Yildiz la o cafenea și povestesc puțin apoi se întâlnește în oraș cu Yigit și cu Erim, dar face ca toate întâlnirile acestea să pară a fi întâmplătoare.

Yildiz își dorea să divorțeze cât mai curând dar acum e confuză fiindcă Halit i-a spus că vrea să încerce să își repare căsnicia. Halit îi dăruiește o casă pe care a cumpărat-o pentru fiul lor și îi spune că poate să locuiască acolo cu copilul, dar locul ei este lângă el. Yildiz face o listă cu calitățile și defectele lui Halit sperând că o va ajuta să ia decizia corectă. Singurele calități la care se poate gândi e faptul că e bogat și că e un tată bun, în schimb lista cu defecte e destul de lungă. Halit găsește lista și o întreabă dacă aceea este părerea ei despre el dar Yildiz minte că lista este a lui Aysel și că biata servitoare trăiește o dragoste platonică pentru el de mulți ani.

Kaya si Leyla se sărută însă mai târziu Ender îi spune lui Leyla că ea și Kaya au un fiu împreună și o avertizează să stea departe de ei.

La finalul episodului Halit află că investitorul pe care i l-a recomandat Sahika lucrează pentru Nadir. Deja au semnat acordul deci acum ei doi sunt parteneri de afaceri și nu mai este cale de întoarcere. Surpriza finală este că Ender se va ocupa de acțiunile lui Nadir.

Episodul 10 varianta TV corespunde episodului 9 de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.