Prețul fericirii – Episodul 9 Sezonul 3 (rezumat)

11,740

După ce Sahika a spus tuturor de la petrecerea de logodnă că Yigit e fiul lui Ender și al lui Kaya și că e căsătorit cu Lila, Halit îi scoate pe toți afară, inclusiv pe Şahika apoi îi spune furios lui Lila că mâine vor anula căsătoria și discută cu Erim care tocmai a aflat că Yigit e fratele lui. Zehra se servește dintr-o sticlă mare de whisky concluzionând că de acum înainte familia lor va fi și mai ciudată decât înainte.

Yigit pleacă imediat acasă iar Kaya discută cu Ender și află toată povestea de la început după care merge la Yigit și încearcă să îi spună de ce Ender l-a abandonat și cât de mult regretă asta iar Yigit îi spune cât a suferit în casa părinților adoptivi. Kaya îl ia acasă la el și îi promite că de acum înainte va fi tot timpul lângă el și va face tot posibilul să fie fericit.

Ender se întoarce acasă și le povestește lui Caner și lui Yildiz ce s-a întâmplat.
Halit insistă ca Yildiz să se mute la el fiindcă nu vrea să locuiască la Ender. Yildiz acceptă fiindcă crede că Halit s-a despărțit de Sahika. Asuman se întoarce în satul ei dar înainte de a pleca, o avertizează pe Yildiz să nu aibă prea multă încredere în Ender.

A doua zi Şahika îl convinge pe Kaya că în urmă cu o zi a aflat că Yigit e fiul lui. Nici ea, nici Yigit nu spun nimic de alianța lor împotriva lui Ender și a lui Halit.
Ender încearcă să vorbească cu Yigit și cu Erim dar nu îi va fi ușor să le schimbe opinia despre ea.

Halit vrea să anuleze căsătoria lui Lila înainte de a se ajunge la divorț dar Yiğit refuză să semneze actele spunând că el își iubește soția și nu vrea să se despartă de ea.

Şahika a făcut toate astea pentru că vrea ca Halit să fie atât de bulversat din cauza problemelor din familie încât să încheie o afacere cu investitorul pe care i l-a adus, fără să se gândească la consecințe. Halit o forțează pe Ender să îi cedeze acțiunile firmei fiindcă asta era condiția pusa de investitorul lui Şahika apoi încheie afacerea cu el. Ender îi promite că răzbunarea ei va fi dureroasă.

Yildiz o ajută pe Leyla să fugă din casa soțului ei și o ascunde în casa lui Halit, în camera lui Aysel.
Hilmi crede că Leyla e la Kaya si merge înarmat la el și îl amenință. Yigit sare în ajutorul lui Kaya, amandoi se luptă cu Hilmi, arma se descarcă și e posibil ca unul dintre ei să fie împușcat.

Șeful lui Sahika o sună și îi spune să se retragă fiindcă de acum va continua el.
Şahika pleacă dar nu fără să se răzbune pentru înfrângerea ei. În timp ce ea se îndreaptă spre aeroport, Halit, Yildiz, Ender și Aysel sunt otrăviți de servitoarele lor.

Notă : Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV.
Episodul 9 varianta TV corespunde episodului 8 de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.