Pretul fericirii – Episodul 8 Sezonul 3 (rezumat)

9,256

Halit i-a propus lui Yildiz să se împace cu el dar ea își dorește să divorțeze fiindcă nu crede că vor putea să fie fericiți împreună după ce au trecut prin atâtea. Halit insistă să se mai gândească dar nu se desparte de Sahika până când va primi un răspuns de la Yildiz.

Soțul lui Leyla a găsit-o și i-a spus lui Kaya că e căsătorită cu el și că numele ei este Ayşe. Leyla fuge îngrozită și reușește să scape de el pentru puțin timp. Prietena ei, Sibel îi scrie mesaj că nu poate să o mai ajute fiindcă se teme de soțul ei. Între timp Hilmi îl amenință pe Kaya să stea departe de Leyla. Kaya se întoarce la birou supărat că a fost mințit și îi ceartă pe Caner și pe Emir pentru că au garantat pentru Leyla și l-au convins să o angajeze. Cei doi sunt șocați să afle că Leyla i-a mințit și nu știu ce să creadă despre ea. Ender se amuză de pățania lor fiindcă i-a avertizat de la început că Leyla i-a păcălit și că sunt prea naivi.

Neavând unde să meargă, Leyla îl sună pe Emir și după ce îi povestește cât de periculos e soțul ei, Emir o primește acasă la el pentru o zi după care o cazează la o pensiune și îl roagă pe Kaya să îi dea un avans ca să o poată ajuta să plece în străinătate. La început Kaya nici nu vrea să audă de numele ei dar după ce Hilmi îl vizitează la birou și îl amenință din nou, Kaya își dă seama că într-adevăr Leyla e în primejdie. Se întâlnește cu ea și îi promite că o va ajuta să divorțeze și că o va ascunde într-un loc sigur însă la finalul episodului Hilmi o găsește la pensiune.

În timp ce Caner se ocupă de amânarea divorțului lui Yildiz, Ender și Asuman fac tot posibilul să o convingă că Halit are și părți bune și că ar trebui să se împace cu el.
Şahika a aflat că Halit nu vrea să divorțeze de Yildiz dar nu îi spune nimic ci continuă să vorbească despre planurile de nuntă.
Yigit se căsătorește cu Lila dar a doua zi se desparte de ea fiindcă așa i-a cerut Şahika. Făcând astfel, Sahika speră că Halit va fi preocupat de Lila și nu se va mai ocupa de afaceri și atunci ea va putea să preia controlul asupra firmei. Lila e devastată iar Yigit regretă mult ce a făcut dar nu poate schimba nimic.

Şahika organizează o petrecere de logodnă fără să știe Halit. Când el ajunge acasă și se trezește în mijlocul petrecerii, nu spune nimic. Yildiz află de la Zehra despre petrecere și crede că Halit a mințit-o și că de fapt el vrea să rămână căsătoriți numai pentru copil și să își continue relația cu Şahika dar să locuiască toți în aceeași casă. Ender e sigură că lucrurile nu stau așa și merge la petrecere și îi spune lui Şahika în fața invitaților că Halit vrea să se împace cu Yildiz. Şahika îi răspunde râzând că știa apoi îl cheamă pe Yigit lângă ea și le spune tuturor că el e nepotul ei, fiul lui Kaya și al lui Ender și soțul lui Lila.

Notă : Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV.
Episodul 8 varianta TV corespunde episodului 7 de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.