Îndrăgostiți din interes episoadele 63-65 (rezumat) Eco și Elif se căsătoresc

3,572

Cagla încearcă să îl convingă pe Cinar să se întoarcă la Londra cu Esra și cu Atlas, altfel Ozan ar putea să afle că Atlas este fiul lui și atunci îl va pierde.

Esra îi spune lui Menekse că este decisă să se întoarcă la Londra fără Cinar. Atlas le aude și fuge de acasă pe plajă. Disperată, Esra merge să îl caute. Pe drum se întâlnește cu Ozan și merg împreună în căutarea lui Atlas. Până la urmă ei îl găsesc. Atlas nu vrea să vorbească cu mama sa fiindcă e supărat pe ea pentru că vrea să îl ducă departe de talăl și de bunicii lui. Ozan îi spune Esrei că ar trebui să nu mai plece la Londra și să rămână alături de Cinar fiindcă Atlas are nevoie de el.
Cinar merge acasă la părinții lui Esra și află că Atlas a dispărut. Imediat după aceea apar Esra și Ozan cu Atlas în brațe. Cinar când îi vede împreună se enervează și îl avertizează pe Ozan să stea departe de soția și de fiul său. După ce pleacă Ozan, Esra încearcă să îl liniștească pe Cinar dar el o întreabă unde era Ozan cu mulți ani în urmă când ea avea nevoie de el și îi amintește că doar el a fost alături de ea. Esra îi spune că ea nu i-a cerut niciodată să o ajute.
Cinar îi spune că ar fi mai bine să se întoarcă la casa lor în Londra însă Esra îi spune că a decis să rămână în Istanbul fiindcă Atlas este fericit lângă bunicii lui.

În serial apare un vechi dușman de-al lui Ozan, Ayaz Karakoch care este hotărât să îi distrugă compania.

Musa îi povestește lui Ozan că i-a auzit pe Esra și pe Cinar discutând că le va fi greu să își joace jocul dacă vor rămâne la Istanbul.

Ozan îi spune lui Cagla că vrea să divorțeze.

Ozan îi oferă lui Eco un loc de muncă la companie.

Esra îi zpune lui Zeynep că Atlas este fiul lui Ozan și că Cinar s-a oferit să se căsătorească cu ea fără să aștepte nimic în schimb de la ea, doar pentru ca Atlas să aibă un tată.

Eco și Elif se căsătoresc.
Ayaz merge la nunta lui Elif. Când Ozan îl întreabă ce caută acolo, Ayaz îi răspunde
că a venit la nunta surorii sale.

În varianta originală a serialului, acesta este episodul 25.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.