Prețul fericirii episodul 96, Rezumat

7,312

Cagatay se trezește în camera de hotel lângă Cansu. Ea îl minte că au petrecut noaptea împreună și că el i-a spus că s-a îndrăgostit de ea la prima vedere, că este nefericit în căsnicie și că vrea să divorțeze. Cagatay nu își amintește nimic fiindcă a fost băut. Își cere scuze și îi spune să uite ce s-a întâmplat fiindcă el o iubește pe Yildiz și nu vrea să o piardă. Cansu se preface rănită de vorbele lui dar îi spune că nu va mai deschide subiectul niciodată.

Cagatay regretă că a înșelat-o pe Yildiz. Se întoarce acasă și îi spune că o iubește și nu vrea să divorțeze. Își cere scuze că a exagerat și îi spune că nu vrea să se mai certe pentru lucruri neînsemnate.

Pe tot parcursul episodului Cansu îl sună sau îi vizitează pe el și pe Yildiz, amintindu-i de noaptea petrecută împreună. Ba chiar îi spune că s-a îndrăgostit de el și că nu poate să îl uite.

La întoarcerea din Ankara, Hasan Ali le sună pe Ender și pe Șahika, amuzat pentru că i-au trimis o femeie în camera de hotel. El se distrează copios de fiecare dată când ele încearcă să se pună cu el.
Fetele pun la cale un alt plan pentru a-l atrage pe Mahmut de partea lor. Vor găsi un tip care să îl mintă că Hasan Ali l-a ucis pe tatăl lui. Pentru a fi credibil, îi va spune că știe asta de la bărbatul care a fost arestat pentru uciderea tatălui său fiindcă au fost în aceeași celulă.
În timp ce Ender se ocupă de găsirea tipului prin intermediul lui Nurgul, Sahika face rost de bani pentru a-l plăti. Ea o minte pe Ender că a obținut un împrumut bancar datorită relațiilor ei dar de fapt îi retrage din contul ei, deci a mințit-o că este falită și că nu își permite să-și închirieze o locuință.
Bărbatul găsit de ele, un tip poreclit Cangurul, vorbește cu Mahmut. El îi spune că nu îl crede dar totuși începe să suspecteze că este adevărat.

Fetele îi fac o vizită lui Hasan Ali la birou sub pretext că vor să ajungă la o înțelegere pașnică. Îi duc și o tavă cu baclava pe care au pus laxative. Hasan Ali nu mănâncă din ele dar asistenții lui, Mahmut și Sedai da. Rezultatul îl amuză pe Hasan Ali și pune la cale o revanșă.
În acea seară le invită pe amândouă la cină acasă la el. Șahika ajunge prima și după ce servește băutura oferită de el, un pahar de șalgam, i se face rău și își pierde cunoștința.
Hasan Ali îl cheamă pe Sedai să o ducă repede la spital dar când îi verifică pulsul cu Mahmut, constată că a murit. Planul lui nu era să o ucidă dar fiindcă crede că a murit din cauza substanței pe care i-a pus-o în șalgam, îi spune lui Mahmut că trebuie să scape de ea și îl trimite să o arunce în mare.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.