Inimă rănită Episoadele 70,71,72 (rezumat) Azade afla ca Yaman este fiul lui Adnan

4,059

Azade încearcă să afle de la Huseyin cine este al treilea fiu al lui Adnan, dar chiar dacă ea este dispusă să îi plătească suma pe care el i-a cerut-o cu câteva zile în urmă, Huseyin îi spune că a întârziat și că a primit banii din altă parte, așa că nu mai vrea să îi spună nimic.
Când se întoarce la conac, Azade îl ceartă pe Zeytin iar el se ascunde. Yaman află de la Vedia că Zeytin dispăruse și merge în grabă la conac să îl caute. După ce îl găsește pe copil, Yaman îi spune lui Vedia că ar fi fericit dacă se mută amândoi la el acasă. Vedia îi mulțumește și îi spune că se mai gândește.

Ferit o răpește pe Ayse de la conacul bunicului ei și o duce la casa de la munte. Ayse nu înțelege de ce a răpit-o și foarte supărată îi cere explicații. Ferit îi povestește că o fată l-a căutat și i-a spus că viața ei este în pericol. După descrierea lui Ferit, Ayse își dă seama că era Elif.
Ferit și Ayse se împacă și rămân la cabană în acea noapte iar a doua zi
merg împreună la Adana. Ferit o întreabă pe Elif de ce i-a spus lucrurile acelea iar ea se scuză că a vrut doar ca el și Ayse să se împace. 
Ferit o ia de mână pe Ayse și vrea să plece cu ea. Sahin se preface că este bucuros că el și Ayse s-au împăcat și îi spune că nu o va lăsa să plece din casa lui decât îmbrăcată în rochie de mireasă.
Ferit merge acasă și își anunță familia că vrea să o ceară pe Ayse în căsătorie de la bunicul ei. Azade îi spune că ea nu va fi de acord niciodată cu acea căsătorie și nu va merge să ceară mâna fetei.
Ferit merge în Adana împreună cu Sinan și cu familia lui dar în ultimul moment apare și Azade.

Vedia părăsește conacul iar Ayse o invită în Adana la casa bunicului ei.
Planul lui Hande îi reușește si este internată la un spital de psihiatrie numai că Zumrut se răzgândește și nu o mai ia acasă și o lasă la spital pentru a fi tratată. Hande este disperată dar Yaman îi promite că va găsi el o cale și o va scoate de acolo.

Azade își dă seama că Yaman este fiul lui Adnan. Ea îl sună și îi spune că trebuie să discute ceva important cu el și îi dă întâlnire în acea seară într-un loc retras .
Mai târziu, Yaman este găsit în drum, rănit, in stare gravă și este dus cu ambulanța la spital.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.