Infidelul episodul 34 (rezumat) Melih afla ca Derin merge

7,647

Aras începe să-și amintească lucruri. Bărbatul pe nume Kadir, care îl cunoaște și îl urmărește, o întâlnește pe Derya ca să obțină informații despre Aras. Se prezintă ca reprezentant medical iar Derya este cucerită imediat de complimentele și atenția lui.

Poliția nu găsește nimic despre identitatea lui Aras la locul accidentului de aceea toți se întreabă dacă nu cumva este mafiot. Cu toate acestea, Asya continuă să-l ajute.
În buzunarul hainei lui este doar o cheie veche iar Asya îi cere părerea unui lăcătuș.

Volkan este deranjat de faptul că Derin a cumpărat altă casă dar se mai liniștește când Derin îi spune să vândă vechea casă și să-și deschidă o afacere cu banii obținuți ca să nu mai fie nevoit să lucreze pentru Haluk.
Volkan își sună imediat agentul imobiliar și vinde casa, fără să știe că Gonul este cumpărătoarea. După puțin timp, Gonul îi spune că știe că a vrut să vândă casa pe ascuns și să o părăsească pe Derin și că acum el trebuie să îi dea toți banii înapoi înainte ca Haluk să afle.
Mai târziu Haluk află ce a făcut Gonul și nu înțelege de ce și-a cumpărat propria casă. Se ceartă amândoi iar Gonul se mută la Melih și la Bahar.
Tocmai atunci, cuplul a aflat că vor fi părinți. Înainte de a putea sărbători, apare Gonul și se instalează în casa lor, făcându-i zile grele lui Bahar.

Nil îi povestește Asyei că Selcuk are prietenă și nu înțelege de ce i-a oferit un loc de muncă.
Cu toate acestea, continuă să lucreze pentru el.
Selcuk se distanțează de Ceren, iubita lui dar în același timp, când ea îl întreabă despre Nil, el îi spune că povestea lor s-a încheiat.
Ceren urma să se mute înapoi în Ankara dar acum decide să se stabilească în Tekirdag.

Asya îi cumpără un telefon lui Aras.
Când Aras își amintește ceva despre accident, o roagă să-l ducă la locul accidentului.
Acolo, Aras își amintește că și-a aruncat telefonul pe geam și îl caută dar nu îl găsește.
Asya îl invită apoi acasă la ea la cină pentru că Nil și Ali vor să îi mulțumească pentru că a evitat să îi accidenteze.
Tot atunci, Volkan merge acasă la ea și este gelos când îl vede pe Aras acolo.
Derin merge să o viziteze pe Gonul acasă la Bahar. Bănuind că Volkan este la Asya, îi spune șoferului să o lase în stradă și să plece iar când rămâne singură, se ridică din scaunul cu rotile și se uită peste gard în curtea lui Asya. Ea îl cunoaște pe Aras și se întreabă ce face acolo. Melih iese în stradă să o întâmpine pe Derin și o vede în picioare.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.