Infidelul episodul 33 (rezumat) Asya il ajuta pe Aras sa isi recapete memoria

1,555

Asya și Volkan vorbesc cu fiul lor după ce au vizionat filmarea. Ali spune că vrea să rămână la Istanbul pentru că Asya este fericită acolo, dar ea hotărăște să se mute înapoi la Tekirdag pentru el.
Ali se întoarce la liceul lui iar Asya începe să lucreze din nou la spital.
Odată cu întoarcerea lor, Volkan renunță la slujba găsită în Istanbul și încearcă să-și recupereze casa fiindcă cumpărătorul găsit de agentul imobiliar a plătit deja un avans și nu vrea să renunțe la casă. La finalul episodului aflăm că Gonul este cumpărătorul.
Derin și-a făcut propriul plan de când a aflat că Volkan vrea să vândă casa. Îl convinge pe tatăl ei să le cumpere altă casă și îi spune că își vor plăti datoriile vânzând casa în care locuiește acum cu Volkan. Volkan este șocat să audă despre această achiziție surpriză.

Asya află că bărbatul care a făcut accident în episodul anterior, de fapt le-a salvat viața ei, lui Nil și lui Ali. Frâna mașinii lui era defectă și a întors brusc volanul mașinii pentru a nu lovi mașina în care se aflau ei.
Bărbatul despre care aflăm mai târziu că se numește Aras, are amnezie, de aceea s-a închis în el și este pasiv agresiv. Când Asya îl vizitează, el se agață de o speranță fiindcă ea este singura persoană pe care și-o amintește.
Asya promite că va face tot ce poate pentru a-l ajuta să-și recapete memoria. Îl vizitează des și îi duce unele lucruri care ar putea să îi amintească cine este. În ziua când a făcut accidentul, înainte de a-și pierde cunoștința, Aras a spus câteva cuvinte iar acum Asya își dă seama că recita un vers dintr-o poezie. O găsește și când i-o citește, el își amintește poezia și o îmbrățișează. Un bărbat îi urmărește îndeaproape.

Derin iese în oraș pentru prima dată de la accident și merge la fundație împreună cu Gonul iar Cavidan le dă vestea că Asya s-a întors în oraș.
Derin merge apoi la spital și îi spune lui Asya că știe că s-a întors pentru Volkan dar nu o va lăsa să i-l ia.

Nil se întoarce cu Asya și cu Ali și locuiește cu ei.
Ea tocmai a terminat un curs de bucătar. Selcuk îi oferă un loc de muncă în restaurantul lui, ca ajutor de bucătar. Nil merge să vorbească cu bucătarul lui fără să știe el pentru că nu vrea să primească postul doar pentru că se cunosc.
Bucătarul o angajează dar apoi Nil se dezamăgește când Selcuk apare în restaurant cu iubita lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.