Istanbul Kirmizisi (prezentare film)

1,325

Filmul Istanbul Kirmizisi are o distribuție de excepție, din care fac parte mari actori precum Halit Ergenç, Nejat İşler, Tuba Büyüküstün, Serra Yılmaz, Mehmet Günsür, Zerrin Tekindor și Reha Özcan.
A avut premiera în anul 2017 la Festivalul de Film din Roma și a fost premiat la categoria ‘Cea mai bună adaptare după un roman’ în cadrul Festivalului International de Film și Carte CineLibri.

Orhan Sahin (Halit Ergenc) este un romancier turc care a părăsit țara în urma unei tragedii personale care l-a făcut să-și piardă inspirația. Douăzeci de ani mai târziu, la cererea editorului său, se întoarce la Istanbul pentru a-l ajuta pe Deniz, un regizor de film renumit, să pună la punct finalul autobiografiei sale.
Deniz locuiește în Istanbul, într-o vilă pe malul Bosforului împreună cu familia sa. Când Deniz dispare chiar în prima noapte a lui Orhan în oraș, Orhan se găsește prins în relațiile complicate cu prietenii misterioși și membrii familiei pe care Deniz le-a lăsat în urmă. Redescoperind Istanbulul prin ochi noi, Orhan va începe să experimenteze sentimente uitate și să scrie din nou…

Gen: dramă
Producător: Ferzan Özpetek
Scenariu: Ferzan Özpetek, Gianni Romoli
Cinematografie: Gian Filippo Corticelli
Regizor: Tilde Corsi
Data lansării: martie 2017

Distribuție
Halit Ergenç: Orhan Şahin
Tuba Büyüküstün: Neval
Mehmet Günsür: Yusuf
Nejat Isler: Deniz Soysal
Serra Yılmaz: Sibel
Zerrin Tekindor: Aylin
Ayten Gokcer: Betül
Ipek Bilgin: Güzin
Cigdem Selisik Onat: Süreyya
Reha Ozcan: Ali

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.