Jocurile iubirii episoadele 18-21 (rezumat)

5,078

Necmi sosește la restaurant și o salută pe Asiye spunând familiei Demirhan că este un prieten din Amasya.
Apoi o așteaptă pe Asiye afară să discute între patru ochi și ea îi povestește totul despre fuga lor și cum au ajuns la familia Demirhan dar minte că ea l-a ucis pe Halil. Necmi nu o va denunța dar  Mahir trebuie să îi plătească o sumă mare de bani în schimbul tăcerii lui.

Mahir împrumută banii de la Harun iar Raci se întreabă pentru ce are nevoie de atâția bani și pune pe cineva să îl investigheze, sperând că va găsi ceva împotriva lui care-i va fi de folos ca să îl îndepărteze de familia lor. 
Așa află că nu s-a căsătorit niciodată și că nu are copii și împreună cu soția lui, face un test ADN pentru a afla dacă Nergis și Ugur sunt copiii lui.
Când sosește rezultatul testului, Harun deschide plicul neștiind ce este și îl citește în fața familiei. Spre mirarea lui Mahir, testul este pozitiv.

Helin află că Nergis i-a murdărit rochia dar Cemal insistă să nu o certe și să îl lase pe el să vorbească cu ea. Fiindcă Cemal insistă să își ceară scuze de la Helin, Nergis se convinge că el nu își va părăsi familia și își schimbă atitudinea față de Mahir.

Necmi și-l amintește pe Cemal și îl șantajează și pe el ca să îl angajeze ca șofer fiindcă vrea să o cucerească pe Ilayda și să își asigure viitorul.
Asiye și Mahir nu au ce să facă și speră că Necmi se va ține de cuvânt și nu le va cauza probleme.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.