Golden Boy episodul 2 (rezumat)

4,388

Suna este șocată când află că Ferit a cerut-o pe Seyran. Din fericire, nu o învinovăţeşte pe Seyran pentru că ştie că ea nu vrea să se căsătorească, dar este foarte supărată pentru că oamenii se vor întreba de ce a fost respinsă.
Esme încearcă să-și ajute cele două fiice să-și accepte destinul.

Când Seyran se răzvrătește împotriva situației, este bătută și închisă în pivniță.
A doua zi, Ferit merge după ea acasă și ies împreună la plimbare. Fiindcă familiile lor vor să facă nunta cât mai curând, încep pregătirile pentru căsătorie.
În timp ce se află în oraș cu Ferit, Seyran reușește să se întâlnească cu iubitul ei Yusuf și îi spune să fugă împreună dar tânărul refuză, știind că părinții lor și familia Korhan îi vor găsi.

Pelo îl surprinde pe Ferit și merge la Antep și se cazează în hotelul unde stă el. Îi spune că vrea să o cunoască pe mireasa lui și să îi explice amândoi că nunta va fi doar o formalitate iar ei doi își vor continua relația.

În altă zi, Seyran ia masa în oraș cu Ferit și cu părinții lui care vor să vorbească cu ea.
Orhan și Gulgun o tratează cu căldură și o vor sprijini să studieze la universitate. Gulgun vorbește apoi cu ea între patru ochi și îi povestește că și ea a fost căsătorită în aceleași condiții și i-a fost foarte greu la început dar o asigură că treptat totul va fi mai bine și își va găsi locul în noua familie, iar ea îi va fi mereu alături.
Cu toate acestea, Seyran îi cere lui Ferit să renunțe el la căsătorie. La început, Ferit nu poate să creadă că ea chiar nu vrea să se căsătorească cu el când orice altă femeie și-ar dori să fie în locul ei.
Seyran îi reproșează că a pus-o pe sora ei în această situație doar pentru că s-a împiedicat și a scăpat tava cu cafea iar Ferit vrea să îi spună că alegerea lui nu are legătură cu acel incident dar apare Abidin și îi întrerupe cu vestea că a fost stabilită data cununiei.
Abidin o conduce acasă pe Seyran și îi spune că nici Ferit nu vrea să se căsătorească dar nu are de ales.

După trei zile, Ferit și Seyran se căsătoresc.
Când mirii merg la hotel, Seyran este surprinsă să o găsească pe Pelo în camera lor.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.