Jumătatea mea mai bună episoadele 10-12 (rezumat)

1,667

Burak a făcut accident grav și este operat la cap iar familia lui îl duce la un spital din alt oraș.
Barbar l-a pus pe prietenul lui să îl sperie puțin, nu să îl determine să facă accident.

Idil, prietena lui Ihsan și amanta lui Selim, o vizitează pe Nilgun. Au fost vecine și prietene bune în trecut.

Serra ajunge în casa familiei Kutlusay ca ospătar la petrecerea lui Asena. Fiindcă servitorii casei au liber, ea trebuie să se ocupe și de curățenia băii oaspeților. Onur este surprins când o vede acolo dar o încurajează spunându-i că așa a lucrat și el când a fost student.
Selim nu este acasă în timpul petrecerii dar se întoarce chiar la finalul serii, când Serra pleacă. Este surprins să o vadă în fața ușii lui dar nu spune nimic referitor la faptul că nu este bogată cum au crezut el și prietenii lui. Din contră, îi spune că dacă ar fi știut că merge la ei, ar fi rămas acasă să o ajute.
După aceea îl întreabă pe Onur despre ea și află mai multe.
Biricik află și ea în urma unei confruntări cu Serra și speră că asta îl va face pe Selim să își piardă interesul pentru ea dar rămâne dezamăgită când Selim îi spune că știe.

Când se află despre accidentul lui Burak, Selim și prietenele lor o învinuiesc pe Serra.

Asena îşi deschide propria afacere, o firmă de design vestimentar. Antrenorul ei de la sala de sport îi face o vizită la birou. Oamenii din jurul ei observă că flirtează cu el.

Haydar, tipul care o urmărește pe Serra la fiecare pas, își deschide un magazin în cartier.

Mert Tekin, pe care İhsan îl dă mereu ca exemplu fiului său, este invitat să țină o prelegere la universitate și Serra primește sarcina de a-l însoți prin campus. Selim este gelos cand îi vede împreună.
Mert este cazat la hotelul unde lucrează Serra așa că se întâlnesc și acolo și o invită să servească o cafea împreună în camera lui pentru că în restaurant nu pot merge din cauza regulii hotelului că personalul nu are voie să vorbească cu clienții. Îi dăruiește cadou un tricou și în timp ce ea îl probează în baie, apare Selim la ușă , venind ca să îi aducă lui Mert servieta pe care a uitat-o la universitate.
Selim o vede pe Serra ieșind din baie și crede că a petrecut noaptea cu Mert.
Mai tarziu, la universitate, Eda o învinuiește pe Serra pentru accident și îi dă o palmă. Serra merge apoi în sală singură și plânge. Selim merge după ea și face unele comentarii că ar plânge după Mert care se întoarce în New York. Serra îi spune foarte supărată că nu a fost nimic între ei și că lucrează în acel hotel dar îi spune și motivul pentru care s-a certat cu Burak și că s-a săturat să fie învinuită. Cearta dintre ei se încheie când Selim o sărută brusc.

În varianta originală a serialului, acesta este episodul 4.

Articol original scris de Tolbacudetoate©.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.