Jumatatea mea mai buna episoadele 16-18 (rezumat)

1,534

Serra se desparte de Selim dupa ce l-a vazut iesind cu Biricik din casa lui dimineata. Ii spune ca nu vrea o relatie cu el pentru ca nu vrea sa concureze cu fostele lui iubite. Selim ii spune sa ramana macar prieteni pentru ca se inteleg bine si o convinge sa ia cina impreuna. Desi isi face griji in privinta relatiei lor, Nilgun o ajuta pe Serra sa se pregateasca pentru intalnire si ii da o rochie scumpa de-a ei.
Selim o duce pe Serra acasa la el dupa ce ea ii spune ca nu vrea sa mearga intr-un restaurant de lux. Petrec momente frumoase impreuna si se impaca.

Selim vrea sa verifice inregistrarile camerelor de supraveghere din parcare, sa vada cine i-a spart roata masinii lui Biricik. Ali si Biricik sunt usurati cand afla ca nu functioneaza camerele.
Ali a inregistrat-o pe Biricik cand s-au inteles sa ii sparga roata. Biricik ii ofera bani in schimbul inregistrarii dar el refuza.
Ali ii povesteste intamplarea lui Nazlim.

Biricik ii ofera bani lui Nazlim ca sa ii dea informatii despre Serra si Nazlim ii spune despre mama ei alcoolica.
Pe de alta parte, Zeynep o plateste pe Nazlim sa o filmeze pe Biricik cand vomita si sa trimita colegilor filmarea . Toti afla ca este bulimica.

Asena este insarcinata si spera ca acest copil ii va asigura casnicia. În acest scop, ea este gata să distrugă toate obstacolele din fața ei. O urmareste pe tipa care il santajeaza pe Ihsan si o ameninta ca le va spune sotului si copiilor ei despre amantul ei.

Biricik spune unui jurnalist despre Asena si antrenorul ei. Patronul revistei il anunta pe Ihsan si nu publica stirea. Ihsan o crede pe Asena ca nu este nimic intre ei dar ii spune ca o paraseste daca se mai pune in situatii care sa ii stirbeasca reputatia.

Selim afla ca cineva i-a instalat un program de urmarire in laptop si crede ca Asena a facut-o. Ea stie ca Biricik l-a instalat dar inca nu ii spune.

Nilgun ia bani de la un camatar ca sa isi deschida o afacere.

Este ziua lui Selim si Nil cu Biricik organizeaza o petrecere surpriza. Serra este invitata si Selim o prezinta familiei ca iubita lui.
Burak isi revine si se intoarce suparat pe Selim pentru ca l-a tradat pentru o fata.
Tipul pe care Selim l-a accidentat, apare brusc la petrecerea lui. Selim si ceilalti sunt socati pentru ca stiau ca a murit.

În varianta originală a serialului, acesta este episodul 6.

Articol original scris de Tolbacudetoate©.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.