Jumătatea mea mai bună episoadele 7-9 (rezumat) Burak face accident

769

Burak a urmărit -o pe Serra până acasă și este șocat când află unde locuiește.
Serra are o surpriză neplăcută când îl vede la ușa ei. Nilgun insistă să îl invite în casă și după câteva momente tensionate, el pleacă zorit de Serra care îl ceartă pentru că a urmărit-o.

Barbar află de la Nazlim că Serra este vizitată de un prieten bogat de la universitate. El îl așteaptă pe Burak după colț și îl avertizează să nu mai calce în cartier și să stea departe de ea. Mai târziu îi trimite încă un mesaj de amenințare, distrugându-i mașina.

Burak nu spune nimănui despre viața ei secretă.
Pe măsură ce interesul lui pentru Serra crește, și frustrarea ei crește și îi spune în repetate rânduri să nu mai insiste pentru că nu îl vrea deloc în viața ei.

Intervențiile lui Biricik în triunghiul amoros dintre Selim, Burak și Serra vor continua. Insinuările lui Biricik cu fiecare ocazie că există ceva între Burak și Serra îl deranjează pe Selim.
În același timp, ea îl încurajează pe Burak să se grăbească, altfel Selim i-o va fura pe Serra.

Selim ia o notă mare la examen datorită meditațiilor și vrea să îi facă un cadou Serrei însă ea refuză.
Pe măsură ce Selim și Serra se cunosc, prietenia lor evoluează rapid spre o poveste de iubire.

Mama lui Serra și tatăl lui Selim au fost iubiți în trecut. Ihsan a fost primul iubit al lui Nilgun. Încă nu este dezvăluit cum s-au despărțit dar mai târziu Ihsan și tatăl lui Serra au fost parteneri de afaceri. După 6 ani, Ihsan încă îl caută pe Erkan care i-a cauzat pierderi financiare.
El i-a oferit ajutor lui Nilgun când a pierdut totul din cauza soțului ei dar ea a refuzat.
Acum când Nilgun află de la Pinar că fiul lui Ihsan o place pe Serra, se îngrijorează că băiatul este la fel ca tatăl lui și că o va face pe Serra să sufere.

Nil pierde un cercel din setul pe care l-a primit cadou de la tatăl ei la majorat. Asena îl găsește și îl vinde iar banii obținuți, îi dă familiei ei.

Nazlim vede că Barbar este interesat de Serra și este geloasă.
Ea intră în necazuri când încearcă să fure bani de la un prieten de-al șefului ei și îi cere ajutorul lui Barbar. El o sfătuiește în zadar să nu se mai ocupe cu escrocherii și să se pună în primejdie.
Mama ei o roagă pe Serra să îi aranjeze un loc de muncă la universitate, în speranța că dacă petrece timp între tineri cu capul pe umeri, se va schimba.
Serra îi spune lui Selim despre ea și el îi aranjează un job la cafenea.

Burak o invită pe Serra la o petrecere dar ea refuză. Mai târziu el îi trimite flori și o rochie pentru petrecere. Serra se înfurie pe el și îi dă rochia înapoi și îi spune din nou să nu mai insiste.
Văzând că Selim îi privește certându-se, Burak o sărută pe obraz. Serra îi dă o palmă și pleacă iar el se enervează foarte tare dar Selim îl împiedică să meargă după ea.
După aceea, Burak pleacă de la universitate cu mașina și un tip apare în spatele lui și îl determină să facă accident. Cel mai probabil este trimis de Barbar, care a aflat că i-a trimis flori lui Serra.

In varianta originală a serialului, acesta este episodul 3.

Articol original scris de Tolbacudetoate©.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.