Lacrimi la Marea Neagra – episodul 12 (rezumat)

6,651

Vedat a făcut o înțelegere cu mama lui Tahir că dacă ea va merge ca martor la proces și îl va ajuta să obțină custodia lui Yigit atunci el își va retrage plângerea iar Tahir va fi eliberat.
Tahir îl pune pe Mustafa să jure că va avea grijă de Nefes și de Yigit atâta timp cât el va lipsi. Vedat o roagă și pe Nazar să fie martoră împotriva lui Nefes iar ea acceptă. Vedat o sună pe Nefes și îi spune să se întoarcă la el și își va retrage plângerea altfel Tahir va fi eliberat doar când Yigit va fi la liceu, dar bineînțeles că ea nu îl va mai vedea vreodată fiindcă îl va trimite în străinătate imediat ce va obține custodia. Mai tarziu Nefes l-a sunat și i-a zis că este de acord să se întâlnească a doua zi pentru a discuta cu el despre eliberarea lui Tahir.

A doua zi dimineața Osman îl duce pe Yigit la școală. Copilul îi spune că este supărat fiindcă toti copiii râd de el pentru că numele lui este diferit de cel al mamei sale și că mama lui a fugit cu Tahir.
Nefes a mers să se întâlnească cu Vedat într-o casă unde el o aștepta. Nefes avea o armă la ea și l-a amenințat că îl va împușca în cazul în care o va atinge. I-a promis că se va căsători cu el iar Vedat bucuros i-a zis să meargă împreună și să îl ia pe Yigit de la școală apoi vor pleca acasă la Istanbul. Ea a urcat în mașină cu el dar pe drum i-a oprit poliția iar Nefes le-a zis că a fost răpită. Ceea ce nu știa Vedat era că Nefes i-a întins o capcană. Nefes nu l-a acuzat pentru răpire cu condiția ca el să își retragă plângerea, iar Tahir a fost eliberat.

Tahir a mers seara târziu la Nefes și i-a zis să îi deschidă fereastra de la camera lui Yigit fiindcă vrea să îl vadă. A urcat pe o scară și a intrat pe geam în cameră. Yigit s-a trezit și l-a rugat să doarmă cu el iar Nefes a mers în altă cameră. Dimineața Nefes a mers în camera lor și a șezut pe pat să discute cu ei. Berrak i-a fotografiat împreună fără ca ei să observe după care a mers în bucătărie să pregătească micul dejun și a pus din nou picături în ceaiul lui Nefes.

Fatih își dă seama că Berrak ascunde ceva fiindcă nu vrea să își dea numele de familie si nici nu vrea să le spună cine este soțul ei. Așa că pune o cameră de supraveghere in locul unde știe că merge noaptea să se roage.
Tatăl lui Nefes, trimis de Vedat a mers la Osman acasă și a mințit că Nefes și Vedat au făcut căsătoria religioasă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.