Lacrimi la Marea Neagra – episodul 14 (rezumat)

8,470

După ce Vedat l-a luat pe Yigit, Mustafa l-a chemat pe Tahir să meargă acasă împreună cu Nefes pentru a discuta ceva important. Era și avocata Esma acolo. Mustafa și Esma au încercat să-i facă să înțeleagă că atâta timp cât ei nu stau departe unul de celălalt, Nefes nu îl va putea recâștiga pe Yigit. Tahir nu a fost de acord fiindcă se temea să o lase pe Nefes singură cu Berrak și a ieșit afară furios. Mustafa i-a zis lui Nefes că dacă Tahir nu o poate lăsa atunci trebuie ca ea să îl lase în pace.
‌Vedat l-a luat pe Yigit și au plecat de la hotel .
‌Tahir a dus-o pe Nefes acasă la Osman. Când au ajuns au observat că Berrak dispăruse. Nefes i-a spus lui Tahir că ar fi bine să nu se mai vadă până va câștiga procesul mai ales că acum Berrak a plecat. Tahir i-a zis că va muri fără ea și fără Yigit apoi a plecat supărat.

‌ Tahir avea de gând să fugă cu Nefes și cu Yigit departe, iar Idris care tocmai venise să îi aducă pașapoartele l-a întrebat când o să se întoarcă iar el i-a zis că după ce îi va stabili pe Nefes și pe Yigit se va întoarce fiindcă are de rezolvat ceva apoi va pleca pentru totdeauna.

‌După o săptămână, Vedat i-a trimis lui Nefes adresa casei unde l-a dus pe Yigit pentru a merge după copil fiindcă ea avea dreptul să îl ia odată pe săptămână până se va încheia procesul. Nefes a mers împreună cu comisarul Mithat și cu Esma . Yigit era slăbit fiindcă nu a vrut să mănânce nimic altceva decât să bea lapte în tot acest timp.Tahir i-a urmărit, a intrat în curte și după ce l-a lovit pe Vedat pentru că l-a ținut departe de Yigit a luat copilul și au plecat. I-a dus pe Nefes și pe Yigit la cealaltă casă a lui Osman. Mustafa a mers și el cu Asiye, cu Murat și Fatih. După cină ei au plecat acasă iar Osman care venise mai târziu a rămas până a doua zi pentru a nu-i lăsa singuri pe Nefes și pe Tahir.

‌A doua zi oamenii lui Vedat le-a făcut fotografii lui Tahir și lui Nefes și au fugit. Tahir i-a văzut și și-a dat seama că Vedat le va folosi la proces.
‌ Tahir i-a zis lui Nefes că singura șansă de a-l salva pe Yigit este sau să se căsătorească cu el sau să fugă împreună iar ea va trebui să aleagă ce vrea să facă. L-au dus pe Yigit înapoi la Vedat, iar ei au plecat să se căsătorească.


Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.