Lacrimi la Marea Neagra – Finalul sezonului 1 / Episodul 21(rezumat)

8,169

Mustafa a fost arestat fiindcă a fost acuzat că l-a ucis pe Necip. Asiye nu a vrut ca Tahir să afle fiindcă știa că el se va întoarce să îl salveze pe Mustafa și nu va mai putea să plece cu Nefes.
Vedat a reușit să fugă cu Ceylan dar când nu a mai fost urmărit s-a întors fiindcă voia să îi ia pe Nefes și pe Yigit și să plece cu toții în America. Însă foarte curând avea să afle că toate cardurile lui bancare erau blocate.

Tahir l-a salvat pe Yigit și l-a dus la Nefes. El i-a spus că vor fugi în Rusia fiindcă Vedat a denunțat-o și ea este sub urmărire.
‌Ali i-a zis lui Tahir să plece liniștit în Rusia fiindcă el va face tot ce poate și o va găsi pe Ceylan apoi i-o va duce acolo. Nefes i-a spus lui Tahir că Mustafa a fost arestat. El și-a dat seama că Vedat i-a înscenat ceva și a plecat la conac lăsând-o pe Nefes și pe Yigit în grija lui Ali.

Tahir a aflat că Rustem, unul dintre oamenii lui Vedat l-a împușcat pe Necip și l-a pus în mașina lui Mustafa. Dar Rustem a dispărut și Tahir nu avea altă cale decât să o trimită pe Nefes cu Yigit în Rusia iar el să rămână și să-l caute pe Rustem pentru a demonstra nevinovăția lui Mustafa. Nava care trebuia să îi ducă în Rusia era a unor tipi care făceau afaceri cu Cemil și așa el a aflat de planul lui Tahir.
Cadavrul lui Eysan a fost găsit lângă mare.

Vedat trebuia să se ascundă și nu avea nici un ban la el, nici măcar să poată cumpăra ceva de mâncare pentru Ceylan. Au fost nevoiți să se hrănească cu legume de prin grădini, dar în final au ajuns acasă la Nazar. Cemil i-a spus lui Vedat că știe că Ceylan este fiica lui pentru că altfel nu ar fi vrut Tahir să o ia în Rusia. I-a zis că vor pleca a doua zi dimineața, iar el se bucură pentru că știe că despărțirea de Marea Neagră va fi cea mai mare pedeapsă pentru Tahir, apoi l-a scos afară pe Vedat și i-a zis să nu se mai apropie vreodată de fiica lui altfel îl va împușca.

A doua zi dimineața, Tahir i-a dus pe Nefes și pe Yigit pe navă pentru a-l aștepta pe omul care trebuia să îi ducă în Rusia. Era și Ali cu ei iar el trebuia să rămână în Rusia până cand Tahir va putea să meargă la ei. Pe navă îi aștepta Vedat cu Ceylan.
După ce a scăpat de Ali, Vedat a trimis-o pe Ceylan la Yigit, iar el a luat un bidon cu benzină și l-a împrăștiat peste tot. Apoi cu o brichetă i-a amenințat că va da foc navei dacă nu vor face ce zice el. I-a zis lui Nefes că Ceylan este fata ei și vrea ca ea să se întoarcă la el și împreună cu copiii lor să fie o familie fericită.
Apoi a pus-o să îi lege mâinile și picioarele lui Tahir, iar după aceea i-a zis să îl împingă în apă. Ea nu a putut face asta dar el s-a aruncat singur în mare.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.