Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 35 (rezumat)

5,937

Nazar a luat mașina lui Cemil și împreună cu Asiye, Mercan și Berrak au plecat spre casa de la munte. Pe Vedat l-au adormit și l-au pus în portbagajul mașinii. Pe drum le-a oprit poliția și din cauza că asigurarea mașinii era expirată au primit amendă iar mașina a fost dusă în parcul auto. Ele au luat un taxi și au mers acasă la Nefes. Singura lor soluție era să îi spună lui Cemil și să meargă să își ia mașina fiindcă numai el avea dreptul acesta. Când au ieșit din casă au avut surpriza să vadă mașina în fața casei. Șoferul lui Vedat a sunat-o tocmai atunci pe Nazar și i-a zis că el a adus mașina fiindcă Vedat avea nevoie de o lecție. Înainte de asta, Fikret, care fusese anunțat de omul lui Vedat de ceea ce au făcut fetele, s-a amuzat pe seama lor și i-a cerut să le urmărească să vadă unde îl vor duce, apoi a mers și a luat mașina din parc după care i-a zis șoferului să le-o ducă acasă și să le urmărească în continuare.

Fetele au luat-o și pe Nefes cu ele și au plecat cu mașina la casa de la munte. L-au pus pe Vedat în scaunul cu rotile al lui Mercan și l-au legat. Fetele au vrut să îl împuște dar Nefes nu le-a lăsat și le-a zis să meargă toate acasă iar a doua zi dimineața se vor gândi cu calm ce vor face cu el. A doua zi dimineața, fiindcă era weekend Tahir a mers la Nefes și i-a propus să petreacă ziua împreună dar ea i-a zis că trebuie să facă niște cumpărături cu fetele fiindcă au multe comenzi. Tahir l-a luat pe Yigit și au ieșit în oraș. Yigit l-a întrebat dacă s-a despărțit de Nefes iar lui Tahir nu i-a fost deloc ușor să îi explice de ce el și cu mama lui trebuie să stea în casa lui Osman. S-au întâlnit cu Esma si cu Ali și au luat prânzul împreună.

Când s-au întors fetele, Vedat când le-a văzut că intră pe ușă a început să râdă fiindcă nu îi venea să creadă că au reușit să îi facă asta și le-a întrebat al cui a fost acel plan uimitor iar ele i-au zis că a fost un plan comun. A încercat să le sperie că vor plăti pentru că l-au răpit și a făcut tot felul de glume pe seama lor. Ele l-au dus în altă cameră pentru a se putea sfătui intre ele.
Esma a sunat-o pe Nefes și a chemat-o în oraș pentru a merge cu toții la film. Nefes a trebuit să meargă pentru a nu trezi suspiciuni iar Asiye cu Nazar și cu Mercan au mers și ele acasă.

Berrak a rămas să îl supravegheze pe Vedat. El i-a spus că dacă va muri atunci ea nu își va mai putea vedea mama niciodată. A convins-o să meargă acasă la el pentru a-i aduce telefonul și i-a promis că împreună o vor suna pe mama ei. Vedat a rugat-o pe Berrak să îl dezlege pentru a merge la baie iar ea l-a dezlegat apoi el a lovit-o încât a leșinat și a încuiat-o în altă cameră. El s-a așezat din nou în scaunul cu rotile și s-a legat în așa fel încât să se poată dezlega.
Seara la cină, Saniye s-a certat cu fiii săi ca de obicei și i-a scos afară pe Tahir și pe gemeni. Germenii au plecat să doarmă la birou, iar Tahir a mers la Nefes și a rugat-o să îl primească acolo fiindcă a fost dat afară din casă.

După ce a adormit Nazar, Mercan a luat o frânghie și a plecat cu mașina tatălui său să îl spânzure pe Vedat. Când a ajuns, i-a legat frânghia de gât iar apoi a legat-o după o grindă, după care a tras-o până la mașină fiindcă avea de gând să îl tragă după ea. În timpul acesta Vedat s-a dezlegat repede și a legat-o pe Berrak în locul lui. Berrak s-a trezit în momentul când Mercan a pornit mașina.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.