Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 40 (rezumat)

6,261

Nefes s-a adăpostit cu Yigit într-o barcă și au adormit. Ea fost atacată de doi tipi dar a scăpat din mâinile lor și a plecat cu copilul în altă parte.
Tahir se ascundea în pădure. Noaptea a mers la conac și a luat niște lucruri cu el fără ca nimeni să observe. A luat și o poză cu el și cu Nefes de la căsătoria lor, iar dimineața devreme a dus-o la un prieten de-al lui și i-a facut o copie după care a mers la spital și a lipit-o pe tavan în salonul în care era Vedat.

Vedat s-a trezit din operație și când se uită în sus vede pe tavan o poză mare cu Tahir și cu Nefes îmbrăcată în rochie de mireasă. Fikret a venit la el în vizită iar Vedat i-a arătat poza și i-a zis că nu îi place deloc ce vede dar Fikret i-a zis că ar trebui să-i mulțumească lui Tahir că nu a luat o armă și să termine ceea ce a început. Vedat a fost externat iar Fikret l-a dus la el acasă. Fikret i-a zis că Nefes a fugit din cauza lui iar Vedat îi cere să o găsească. Fikret îi zice că nu este ușor să găsească pe cineva care fuge de el.

Nefes a găsit o mașină veche în care s-a adăpostit cu Yigit. Și-a vândut telefonul pe care a primit puțini bani care îi ajungeau doar pentru mâncare. A încercat să își găsească un loc de muncă citind anunțurile din ziare. A sunat la câteva numere de telefon de la un telefon public dar se cerea experiență sau unele locuri erau deja ocupate.

Fikret îi dă cartea de identitate falsă lui Tahir și îi dă și o mașină. Îi spune că și oamenii lui o caută pe Nefes și îi promite că îl anunță dacă o găsesc.
Seara, Nefes a făcut un foc lângă mașină pentru că era foarte frig. Tahir a trecut pe acolo dar ea neștiind cine este s-a ascuns repede cu Yigit sub mașină iar el nu i-a văzut și a plecat.
Tahir îi căuta în continuare prin oraș arătând pozele lor trecătorilor.

Până la urmă Nefes și-a găsit de lucru la spălat de vase într-un restaurant, iar patronul l-a lăsat pe Yigit să stea în sală la masă până termina ea treaba. Seara și-a luat bucuroasă banii și au plecat la mașina lor. Spera să mai adune câțiva bani și să închirieze undeva o cameră. Când au ajuns la mașină, Nefes fiind foarte slăbită a leșinat. Yigit nu înțelegea ce se întâmplă și o striga speriat să se trezească.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.