Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 44 (rezumat) – Vedat moare!

8,498

Tahir, Fikret și Saniye s-au întâlnit toți trei la mormântul Nebunului Tahir. Saniye i-a spus lui Tahir că nu este fiul ei și că părinții lui sunt Nebunul Tahir și Sakine iar Fikret i-a zis că el este cel care i-a ucis părinții, apoi i-a dat arma lui să îl împuște dar Tahir nu a zis nimic și a plecat îndurerat.
În timpul acesta, Nefes a primit o scrisoare de la Fikret în care își cerea iertare pentru toate suferințele pe care ea le-a îndurat de la fiul lui. Dealtfel o ruga să nu îl lase pe Tahir să plece departe fiindcă el va rezolva toate problemele pe care Vedat i le-a cauzat și nu va mai fi închis. Îi mai scria că în momentul acela el se confrunta cu Tahir și dacă Tahir nu îl va împușca după ce va afla adevărul, înseamnă că o iubește foarte mult.

Vedat a mers la secția de poliție și a declarat că nu Tahir l-a împușcat. El a făcut asta din cauza că înainte cu o seară Fikret l-a amenințat că îl va lăsa fără nici un ban și va preda poliției armele care au amprentele lui pe ele și pe care Fikret le-a păstrat.
Fikret s-a întors acasă iar Vedat era în bucătărie și prepara halva. Vedat i-a zis că își făcea datoria de fiu fiindcă se aștepta ca Tahir să îl împuște și de aceea îi pregătește halvaua și i-a zis că se bucură că el și Tahir mai au o trăsătură comună fiindcă nici unul din ei nu și-a cunoscut părinții. Fikret l-a întrebat ce va face acum iar el i-a zis că va pleca departe cât mai repede dar înainte de asta mai are ceva de rezolvat.

Tahir s-a întors la hotel iar Ali l-a anunțat că Vedat și-a retras acuzațiile pe care le-a făcut împotriva lui. Nefes l-a convins pe Tahir să se întoarcă la conac și au mers împreună cu Ali și cu Esma.
Când au ajuns, Mustafa și gemenii l-au îmbrățișat și erau fericiți că fratele lor s-a întors acasă. Au intrat în casă cu toții și au discutat dar Saniye nu a coborât din camera ei. Mai târziu Tahir a mers la ea și i-a zis că chiar dacă l-a durut foarte tare ceea ce a făcut ea, el nu i-a zis nimic și i-a mulțumit că l-a crescut dar ceea ce el nu poate înțelege este faptul că s-a comportat urât cu Nefes și i-a reproșat că a adus problemele ei în casa lor. I-a mai spus că l-a crezut pe Fikret că a fost sincer când i-a zis să îl împuște și crede în regretul lui dar nu a crezut nici o clipă și nici nu va crede în lacrimile ei. Saniye i-a zis că ea nu a vrut ca părinții lui să moară și că Fikret i-a împușcat dar Tahir i-a zis că Fikret a ucis-o pe Sakine dar ea i-a ucis mama, apoi a plecat. Mai târziu Saniye și-a cerut iertare de la Nefes pentru felul în care s-a comportat cu ea dar Nefes i-a zis că o înțelege și nu o judecă pentru nimic ce a făcut.

Tahir a încercat să vorbească cu Mustafa despre faptul că nu sunt frați dar Mustafa i-a zis că el este fratele său și altceva nu mai vrea să știe iar pentru gemeni este la fel. Seara când toată familia era adunată în jurul mesei Saniye nu îndrăznea să coboare din camera ei. Nefes a luat-o de mână și au mers împreună la masă.
‌Vedat i-a zis lui Fikret că l-a înșelat și i-a lăsat pe toți să creadă că a fost învins dar el câștigă întotdeauna. Noaptea târziu Tahir a ieșit afară fiindcă nu putea dormi. Chiar atunci l-a sunat Fikret și i-a zis că s-a gândit că după câte a auzit în acea zi nu va putea să doarmă și l-a rugat să meargă la el dacă vrea. Tahir a mers la Fikret și l-a întrebat dacă el l-a forțat pe Vedat să dea declarația doar pentru a-și liniști conștiința, iar Fikret a recunoscut că a făcut asta doar pentru că încearcă să curețe păcatele fiului său. Fikret i-a cerut din nou să îl împuște dar Tahir i-a zis că nu a venit pentru asta și nici măcar nu e înarmat. Vedat s-a trezit și i-a văzut stând de vorbă, a luat arma și a mers să îl împuște pe Tahir. Fikret l-a amenințat că dacă nu pune arma jos îl va împușca dar Vedat nu l-a ascultat. Fikret l-a împușcat după care l-a sunat pe Osman și l-a rugat să meargă să îl ajute să își îngroape fiul. Tahir a săpat groapa și împreună cu Fikret l-au îngropat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.