Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 57 (rezumat)

5,573

Ferhat și Tahir o salvează pe Hazan.
Genco îl pedepsește pe Tarik pentru că a răpit-o pe Hazan și îi spune că nu-i va permite să îi încurce planurile și de aceea va trebui să se căsătorească cu Mercan.
Genco și-a trimis un om în Batumi cu actele și cu telefonul lui Tarik, astfel încât să se creadă că Tarik era acolo și să nu poată Hazan să îl acuze că a răpit-o. Genco le-a spus tuturor că aceasta este o altă minciună a lui Hazan din cauza că îl urăște.

Mustafa și-a cerut iertare de la Asiye și a rugat-o să se întoarcă la el, dar Asiye a mers la conac pentru a-și împacheta lucrurile. Saniye când a văzut ce face i-a zis să rămână ea la conac și să-i pregătească bagajul lui Mustafa să plece el din casă și i-a promis că nu îl va lăsa să se întoarcă până când îi va permite ea. Mustafa a mers să doarmă la birou. Tahir a vrut să-i închirieze o cameră la hotel, însă Mustafa nu a vrut și i-a zis că va rămâne acolo până când Asiye îl va chema acasă.

Tahir și Nefes încearcă să-i împace și au convins-o pe Asiye să meargă cu ei la un eveniment unde Tahir a primit invitație, iar Fatih a mers la Mustafa și l-a convins să meargă și el.
Aslan era și el invitat și din întâmplare era așezat la aceeași masă cu ei iar lui Mustafa nu i-a convenit deloc când l-a văzut. Mai târziu s-a făcut o competiție de dans Horon iar câștigătorul era cel care rămânea ultimul în picioare și primea un dar pentru soția lui. Mustafa, Tahir și Aslan au participat și ei dar ultimii care au rămas pe ringul de dans au fost Tahir și Mustafa.

Ferhat a mers la Hazan să verifice dacă este bine iar ea l-a invitat să bea un ceai. S-au așezat în fața casei. Tarik a mers la Hazan pentru a-și cere scuze de la ea fiindcă a răpit-o, dar înainte de asta a fost la o florărie să cumpere un buchet de trandafiri. Magazinul era închis fiindcă era seara târziu dar l-a trezit pe proprietar din somn iar acesta a fost nevoit să îl servească. Când a ajuns la casa lui Hanife i-a văzut pe Hazan și pe Ferhat discutând și a plecat.

Dimineața, înainte să plece la școală Hazan a găsit portmoneul lui Ferhat și l-a sunat să meargă după el iar el a mers la școală. Tocmai atunci a apărut Tarik și când l-a văzut pe Ferhat l-a felicitat pentru că a devenit unchi și i-a explicat că a primit rezultatul testului ADN care arată că el este tatăl copilului lui Zeynep.

Osman și familia lui Mustafa s-au adunat cu toții și s-au sfătuit între ei cum să facă ca Asiye și Mustafa să poată fi din nou împreună, apoi l-au chemat pe Mustafa. Osman i-a spus că din cauza că el i-a zis de trei ori că divorțează de ea, potrivit legii lor va trebui ca Asiye să se căsătorească cu un alt bărbat pentru o zi iar apoi să divorțeze, după care ea se va putea recăsători cu Mustafa. Aslan cumpărase un buchet de flori fiindcă avea de gând să ceară iertare familiei Kaleli fiindcă cu o seară înainte i-a deranjat și tocmai când Osman și-a terminat discursul a apărut și el cu florile.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.