Ma numesc Zuleyha episodul 111 (rezumat)

5,400

Leyla cade de pe balcon în urma unui accident teribil.
Fikret o duce pe Leyla la spital și este tot timpul alături de Zuleyha, ceea ce o întristează pe Betul care a observat că el este îndrăgostit de Zuleyha.
Din fericire, Leyla nu a pățit nimic. Hakan află situația mai târziu și merge la conac. O întreabă pe Zuleyha ce poate să facă pentru ea dar apoi se întoarce și pleacă fiindcă Fikret este deja acolo și se ocupă de toate.

Următoarea zi, Zuleyha află că nu are asigurare pentru bunurile scufundate, ceea ce înseamnă o mare pierdere pentru companie. Hakan vrea să plătească pierderea fără să aștepte nimic în schimb dar Zuleyha nu acceptă acest lucru.

Betul merge și îi spune lui Abdulkadir situația.
Abdulkadir îi spune lui Hakan să nu îi împrumute banii lui Zuleyha ci să o convingă să-i vândă acțiuni și îi amintește de planurile lor de răzbunare.
Hakan îi mărturisește că s-a îndrăgostit de Zuleyha și îi reamintește că l-a ajutat să ajungă unde este astăzi și că îl poate ruina oricând.
Atunci Abdulkadir se înfurie pe el și face un plan împotriva lui. Îl sună pe tatăl lui Umit și îi spune că fiica lui a fost ucisă, ceea ce duce la începerea unei investigații și în curând se dezvăluie că Umit a fost împușcată. Demir este suspect.
În timp ce Zuleyha și Fikret caută o cale de ieșire din această situație, Abdulkadir îl amenință pe Hakan că va dezvălui arma cu care Zuleyha a împușcat-o. În schimbul armei, îi cere acțiuni la compania Yaman dar Hakan refuză.
Se pare că Adnan Yaman este vinovat pentru moartea familiei lui Abdulkadir.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.