Ma numesc Zuleyha – Episodul 22 (rezumat)

6,171

Demir, împreună cu Gaffur și cu muncitorii de la fermă au plecat în căutarea lui Hunkar. După cateva ore Demir a găsit-o și fiind foarte îngrijorat, a dus-o la spital dar din fericire nu a fost nevoie de spitalizare și în acea seară s-au întors acasă. A doua zi, Demir cu Zuleyha și cu copilul s-au întors la fermă. La început Hunkar nu a vrut să îi primească acasă fiindcă era supărată pe ei pentru că au lăsat-o singură, dar datorită lui Haminne i-a iertat și s-au împăcat.

Yilmaz o cere în căsătorie pe Mujgan. Ea îi spune că îl iubește foarte mult dar simte că inima lui rănită nu este vindecată și îi cere să mai aștepte. După ce a fost respins de Mujgan, Yilmaz se întoarce la fabrica de bumbac. Fekeli își dă seama dintr-o privire că propunerea nu i-a fost acceptată și este de aceeași părere cu Mujgan că rana lui nu este vindecată. Dealtfel îl sfătuiește să îi spună că fosta lui logodnică a fost Zuleyha.

‌Cengo are probleme financiare deoarece și-a investit toți banii în terenul pe care l-a cumpărat cu Demir pentru ferma de produse lactate. Nihal este foarte supărată din cauza aceasta. Pe de altă parte, Levent, fratele ei îi cere să îl ajute cu o sumă mare de bani pentru a ieși dintr-o încurcătură. Nihal îi cere un împrumut lui Zuleyha pentru a-și ajuta fratele. Zuleyha îi spune că ar vrea să o ajute dar ea nu are bani. Nihal încearcă altă modalitate pentru a o determina să îi dea banii și îi spune că ea a știut întotdeauna că Yilmaz a fost iubitul ei dar nu a spus nimănui. Zuleyha s-a supărat pe ea pentru că a încercat să o șantajeze și a mers furioasă la Demir și i-a reproșat că din cauza lui, Cengo și Nihal știu adevărul și o să le facă probleme.

În acea seară, Demir, Zuleyha, Cengo și Nihal participă la o cină de afaceri. La masa alăturată sunt așezați Yilmaz și Mujgan. Yilmaz a decis ca în această seară să îi spună secretul despre el și Zuleyha dar sunt deranjați de sosirea tatălui lui Mujgan care începe să facă scandal. El o întreabă ce caută lângă un tip ca Yilmaz și îi cere să se întoarcă cu el la Istanbul, altfel o va dezmoșteni. Mujgan îi spune că nu va pleca fiindcă îl iubește pe Yilmaz și se va căsători cu el. Toți oaspeții din restaurant au auzit discuția lor, inclusiv Zuleyha.
‌Yilmaz și Mujgan părăsesc restaurantul. Mujgan îi arată o scrisoare pe care i-a dat-o tatăl ei și în care a fost anunțat despre ea și Yilmaz. El bănuiește că Gulten a scris scrisoarea.
‌Mujgan se întreabă cine ar putea fi atât de crud încât să scrie acea scrisoare. Yilmaz scoate inelul de logodnă din buzunar și i-l pune pe deget.

‌Ali Rahmet și Hunkar se întâlnesc la locul lor obișnuit și își amintesc cu drag întâmplări din tinerețea lor, de timpul când erau îndrăgostiți unul de celălalt.
Demir și Zuleyha se întorc acasă. Ea este foarte tristă și nu a rostit nici un cuvânt de când au plecat de la restaurant. El își dă seama că ea este afectată de ceea ce a auzit la restaurant și o întreabă când are de gând să renunțe la Yilmaz. Ea îi răspunde că nu va iubi niciodată pe nimeni altcineva iar el, enervat îi spune să meargă la Yilmaz dar copilul va rămâne cu el. Atunci Zuleyha îi zice că Adnan nu este copilul lui dar Demir îi spune că nu o crede.

‌Yilmaz o caută pe Gulten și o întreabă dacă ea a scris scrisoarea dar ea neagă.
‌Zuleyha încearcă să vorbească cu Yilmaz dar el nu o ascultă. ‌El îi spune că o iubește pe Mujgan și vrea să își vadă de viața lui și o trimite la soțul și copilul ei.
‌El pleacă iar ea rămâne plângând.
‌Naime este venită din Istanbul iar pe drum i se face rău și își pierde cunoștința, după care este dusă la spital. După ce își revine, ea discută cu asistenta despre Yilmaz iar Mujgan aude conversația lor și o întreabă de unde îl cunoaște pe Yilmaz. Naime îi povestește totul despre el, inclusiv despre faptul că a fost logodit cu Zuleyha.
Mujgan se supără foarte mult pentru că Yilmaz i-a ascuns acest lucru. Îl anunță să meargă la spital să o ia pe Naime, iar el își dă seama că a aflat despre Zuleyha. Când ajunge încearcă să îi dea explicații dar ea nu vrea să stea de vorbă cu el și își scoate inelul de pe deget și i-l dă înapoi.
În spital s-a răspândit zvonul că Demir s-a căsătorit cu logodnica șoferului său.
‌Această bârfă ajunge și la urechile lui Demir.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Episodul 22 varianta TV corespunde episodului 15-16 de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.