Ma numesc Zuleyha – Episodul 23 (rezumat)

5,958

Cu ocazia începerii lucrărilor de construcții a noii ferme de produse lactate, Demir și Cengaver au organizat o ceremonie la care au participat mai multe persoane importante din Cukurova. Demir aude în spatele lui niște tipi care vorbeau despre el că a decăzut atât de mult încă să se căsătorească cu logodnica șoferului său. Demir crede ca Cengaver și Nihal au răspândit acest zvon și furios merge la Cengaver și îl bate de față cu toată lumea. Cengaver pleacă împreună cu Nihal iar Demir îi urmărește și le blochează drumul. Demir îi reproșează lui Cengaver că a avut încredere în el când i-a spus secretul despre Zukeyha și Yilmaz, dar el i-a spus lui Nihal iar acum ea a răspândit zvonul în toată Adana. Nihal încearcă să se apere și le spune că ea nu a zis nimic nimănui dar Demir nu o crede. Îi zice lui Cengaver că atât prietenia cât și parteneriatul lor au luat sfârșit.

Mujgan își împachetează niște lucruri și pleacă din Adana. Yilmaz o caută la spital dar Sebahattin îi spune că este plecată în concediu. Yilmaz crede că a plecat la Istanbul și vrea să meargă să vorbească cu ea, dar Sebahattin îl sfătuiește să o lase singură un timp. Mujgan îl anunță a doua zi pe Sebahattin că este în Ankara la o prietenă, iar el o convinge să accepte ca Yilmaz să meargă să discute cu ea. Sebahattin îl sună pe Yilmaz și îi spune că Mujgan este de acord să meargă la Ankara pentru a discuta.
Yilmaz este fericit și plănuiește să meargă la Ankara a doua zi, dar în acea seară merge la club, iar niște tipi încep să se distreze pe seama lui fiindcă are două femei, pe doctorița și pe nevasta lui Demir. Yilmaz se bate cu ei iar Samet, unul dintre tipi scoate pistolul dar Yilmaz este mai rapid și încercând să se apere, îl împușcă. Samet este dus la spital iar Yilmaz și ceilalți sunt arestați.

Zuleyha îi spune lui Hunkar că vrea să divorțeze de Demir fiindcă nu îl iubește și nu îl va iubi niciodată.
Demir este devastat din cauza că secretul lui este cunoscut în tot orașul. Hunkar îl întreabă ce are de gând să facă iar el îi spune că s-a gândit să se mute cu Zuleyha la Istanbul. Hunkar îl sfătuiește să aducă un reporter și să îi spună o poveste care să apară în ziarele locale cum că Zuleyha s-a îndrăgostit nebunește de el și de aceea l-a părăsit pe Yilmaz. Pentru a fi sigură că Zuleyha nu va spune ceva împotriva lor, îl sfătuiește să ducă copilul într-un loc unde ea nu îl va putea găsi și să o amenințe că dacă nu va face ceea îi cere, atunci ea nu își va mai vedea copilul niciodată.

Demir ia copilul și pleacă cu el iar Zuleyha rămâne îndurerată. A doua zi, Demir o pregătește pe Zuleyha pentru interviu și o avertizează să nu spună ceva ce nu ar trebui. Interviul decurge conform planului lui Demir. Zuleyha spune tot ce îi cere fiindcă nu își dorește altceva decât să îi aducă copilul înapoi.
Povestea de pe prima pagină din ziarul local a făcut să înceteze bârfele, iar Demir este din nou tratat cu respect de către locuitorii din Adana.
Samet își retrage declarația iar Yilmaz este eliberat. Primul lucru pe care îl vede când ajunge acasă este știrea din ziar despre povestea de dragoste dintre Demir și Zuleyha. Pe lângă povestea lui, Demir a spus și câteva vorbe jignitoare la adresa lui Yilmaz. După ce citește știrea, Yilmaz aruncă ziarul și îi spune lui Fekeli că asta este prea mult, apoi pleacă. Fekeli îl roagă să nu facă ceva greșit dar el îi spune să stea liniștit fiindcă tot ce va face va fi făcut cu calm și răbdare.

Demir aduce copilul acasă. Zuleyha îl vede de la fereastră și coboară scările în grabă iar Demir îi dă copilul. Demir se întoarce și vede un bărbat în grădina casei lui Sermin. Când se apropie, îl vede pe Yilmaz stând confortabil într-un scaun. Demir îl întreabă ce caută în conacul lui iar Yilmaz îi spune că se înșeală fiindcă acela este conacul lui.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Episodul 23 varianta TV corespunde episodului 16 de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.