Mă numesc Zuleyha – Episodul 33 (rezumat)

7,873

După ce Ercument îl împușcă pe Yilmaz vrea să o împuște și pe Gulten. Yilmaz reușește să se ridice de jos și îl lovește în cap cu o piatră, apoi cade din nou și își pierde cunoștința. Apare Fekeli și după ce Yilmaz se trezește îl ajută să urce în mașină. Fekeli vrea să îl ducă la spital dar Yilmaz îi spune să nu îl ducă la spital fiindcă trebuie să o protejeze pe Gulten. Hunkar ajunge și ea și o duce pe Gulten acasă și o îngrijește.
Sebahattin merge la Fekeli acasă și îl operează pe Yilmaz pentru a-i scoate glonțul, apoi pentru ca nimeni să nu își dea seama ce s-a întâmplat, Sebahattin își ia concediu două săptămâni și îl ia acasă la el pe Yilmaz pentru a-l îngriji. Fekeli le spune tuturor că Yilmaz este plecat în Germania.

Fekeli se întâlnește cu Hunkar și îi dă arma lui Ercument. Îi spune că Ercument este mort. De asemenea, el îi povestește cum a aruncat în râu piatra cu care Yilmaz l-a lovit pe Ercument astfel încât să nu rămână nici o dovadă a crimei.
‌Hunkar merge la Demir la birou și îi dă arma lui Ercument apoi îi spune ce s-a întâmplat. Ei se sfătuiesc să țină totul secret pentru a o proteja pe Gulten și bineînțeles, pentru a proteja numele Yaman.

‌Seara, Zuleyha îi cere lui Demir să o ducă să își vadă copilul dar el se scuză că este foarte obosit și îi promite că o va duce a doua zi. Când nu este atent, Zuleyha se urcă în mașină și pleacă spre spital. Este hotărâtă să îi spună lui Mujgan să se căsătorească cu Yilmaz cât mai repede fiindcă numai atunci Demir îi va da copilul. Demir vede că Zuleyha lipsește și pleacă după ea. Când ajung în fața spitalului el încearcă să o convingă să se întoarcă acasă dar ea începe să strige că el o tine departe de fiul ei. Fekeli era în vizită la Mujgan iar ea l-a condus afară. Zuleyha când a văzut-o a întrebat-o ce mai așteaptă de nu se căsătorește cu Yilmaz, apoi a leșinat. Zuleyha a fost dusă înăuntru iar după ce s-a liniștit, Mujgan a întrebat-o ce voia să spună iar ea îi zice că nu vrea altceva decât ca ea să se căsătorească și să fie fericită. Demir se simte foarte stânjenit și se teme ca Zuleyha să nu spună adevărul. În acea seară îi duce copilul acasă.

Demir și Hunkar sunt anunțați că Ercument a fost ucis iar ei se prefac că nu știu nimic. Familia trebuie să meargă la Istanbul pentru a-l înmormânta pe Ercument. Hunkar o ia și pe Gulten cu ei pentru a avea grijă de copilul lui Zuleyha acolo și bineînțeles pentru a o ajuta să se
recupereze. Demir lasă ferma în mâinile lui Gaffur pentru timpul cât vor lipsi.
Gaffur îi face din nou avansuri lui Seher dar ea îl respinge și îi spune să nu se mai apropie de ea niciodată, altfel îi va spune lui Sanyie.
Mujgan îi face o vizită lui Sebahattin și îi spune că este îngrijorată pentru că au trecut două săptămâni și Yilmaz nu a sunat-o niciodată. Ea se teme că el stă departe de ea fiindcă vrea să se despartă. Yilmaz era în camera alăturată și a auzit discuția lor. Mai târziu îi trimite un pachet la serviciu în care era o rochie de mireasă. Mujgan îl deschide și este foarte fericită. Yilmaz apare și o întreabă dacă îi place rochia apoi se îmbrățișează amândoi.

Demir și Yilmaz se întâlnesc în secret pentru a discuta. Demir îi mulțumește ce a făcut pentru familia Yaman și îi spune că a hotărât ca și el să lase arma jos și vrea să facă pace și de aici înainte fiecare va merge pe drumul lui dar nu vor putea fi parteneri de afaceri. De aceea îi cere să îi vândă acțiunile lui Cengaver și este dispus să plătească dublu costul lor.
Între timp, Seher merge plângând la Hunkar și îi spune că este însărcinată cu Demir. Seara târziu Hunkar se întâlnește cu Demir la grajduri și îi spune despre Seher. Demir îi spune că este imposibil să fie copilul lui fiindcă el nu poate avea copii. Hunkar îi zice că el deja are un fiu, pe Adnan, dar el îi spune că Adnan este copilul lui Yilmaz.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Episodul 33 varianta TV corespunde episodului 22 de pe site-ul nostru (prima jumătate a rezumatului).

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.