Mă numesc Zuleyha – Episodul 34 (rezumat)

8,707

Demir îi spune mamei sale că în urmă cu câțiva ani fusese la un medic în Istanbul pentru analize și de atunci a aflat că el nu poate avea copii. Știa de altfel că Adnan nu era fiul lui încă de la început. Știa și că Hunkar a știut acest lucru și l-a acoperit. Ea îi spune că a făcut totul fiindcă știa cât de mult o iubește pe Zuleyha.
Hunkar îl întreabă dacă îl iubește pe Adnan știind că este fiul lui Yilmaz iar el îi spune că îl iubește de prima dată când l-a luat în brațe și orice ar fi el va rămâne fiul lui și va face orice pentru el.

Demir o presează pe Seher să îi spună cine e tatăl copilului iar ea recunoaște că este al lui Gaffur.
Hunkar și Demir îl cheamă pe Gaffur în hambar pentru a-l certa și pentru a-i spune că Seher este însărcinată cu el. Saniye îl urmărește pe Gaffur și ascultă la ușă. Aude toată discuția lor și este hotărâtă să divorțeze de Gaffur. Îl alungă de acasă iar Gaffur este nevoit să locuiască împreună cu ceilalți muncitori de la fermă.
Acasă la Fekeli se fac pregătiri pentru nunta lui Yilmaz. În timp ca camera lui Yilmaz este zugrăvită, unul dintre muncitori varsă găleata cu vopsea. Scrisoarea pe care o trimisese Zuleyha ajunsese sub pat și acum este acoperită cu vopsea. Nazire curăță vopseaua și găsește scrisoarea și i-o dă lui Yilmaz, dar din păcate nu se mai înțelege nimic ce scrie și Yilmaz îi zice să o arunce la coșul de gunoi.

Demir și Hunkar îi povestesc lui Zuleyha despre Seher și Gaffur și împreună decid să o trimită pe Seher să lucreze la o altă fermă, la o cunoștință de-a lor. Acolo va face o muncă ușoară pe perioada cât va fi însărcinată și va fi ajutată să își crească copilul.
Fekeli și Hunkar se întâlnesc la locul lor obișnuit. Ea îi spune că Demir a încercat să facă pace cu Yilmaz și i-a făcut o ofertă bună pentru a-i vinde acțiunile de la ferma de lactate. Fekeli îi spune că Yilmaz nu i-a zis nimic despre asta dar o să încerce să discute cu el.
Fekeli îi zice că el o iubește la fel cum o iubea în urmă cu 40 de ani și ar vrea să își petreacă ultimii ani împreună.

Fekeli încearcă să îl convingă pe Yilmaz să-i vândă acțiunile lui Demir în scopul de a face pace. Yilmaz îi spune că nu are de gând să vândă și îi reproșează că îi permite lui Hunkar care este o femeie vicleană să se joace cu mintea lui.
În acea seară la club Cengaver îl sfătuiește să vândă fiindcă știe că Demir este cam strâmtorat cu banii de când a investit în fabrica de lactate și pentru a-i putea plăti prețul dublu al acțiunilor va trebui să își vândă din terenuri. În acest fel, printr-un intermediar, Yilmaz ii va cumpăra terenurile chiar cu banii lui fără ca Demir să știe. Yilmaz este hotărât să vândă lui Demir dar îi va cere prețul triplu.

În drum spre fermă mașina lui Gaffur se defectează. Apare Hatip Aga, un inamic al lui Demir și îi spune că un majordom ca el ar trebui să aibă o mașină mai bună dar se vede că Demir nu îl apreciază cât ar trebui. El încearcă să îl instige împotriva lui Demir. Se preface prietenos cu Gaffur și îl invită la masă în oraș în timp ce mașina lui va fi reparată. Gaffur acceptă iar Hatip Aga încearcă să afle de la el ceea ce se petrece la ferma Yaman.
A doua zi Yimaz îl sună pe Demir la birou și îi spune că este de acord să îi vândă acțiunile dar cu condiția să îi plătească prețul triplu.

Yilmaz a mers la Adana după invitațiile pentru nuntă. Pe drum se întâlnește cu Zuleyha. Un timp se privesc amândoi fără să zică nimic. Ea vede invitațiile și îi întinde mâna și îl felicită. Mai târziu Zuleyha nu se simte bine. Hunkar o duce la spital iar Sebahattin îi face analize. Când apare rezultatul analizelor este și Mujgan acolo.
‌Testele de sânge arată că Zuleyha este însărcinată.
‌Yilmaz o caută pe Mujgan și este trimis în salonul unde era Zuleyha. El aude când medicul citește rezultatul.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Episodul 34 varianta TV corespunde episoadelor 22-23 de pe site-ul nostru (a doua jumătate a ep 22 si prima jumătate a ep 23).

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.