Ma numesc Zuleyha – episodul 43 (rezumat)

9,978

Zuleyha îl așteaptă pe Yilmaz 3 ore apoi se întoarce la ferma Yaman. Yilmaz ajunge în cele din urmă și găsește talismanul copilului pe care Zuleyha i l-a lăsat pe un copac.
Se făcuse seară și toți de la ferma Yaman au observat lipsa lui Zuleyha. Demir se pregătea să plece în căutarea ei, când a apărut Zuleyha. A întrebat-o unde a fost iar ea i-a spus că s-a plictisit de mulțumea de la petrecere și a plecat la plimbare iar pe drum s-a rătăcit. Hunkar nu o crede și o amenință că o va pedepsi aspru dacă mai încearcă să fugă.
Zuleyha merge în camera ei și sună la ferma lui Fekeli fiindcă crede că s-a întâmplat ceva cu Yilmaz. Yilmaz lua masa cu familia. Răspunde la telefon iar Zuleyha îi aude pe toți povestind și râzând și pe Mujgan strigându-l pe el. Necăjită, nu spune nimic iar Yilmaz își dă seama că ea e la celălalt capăt al firului și închide telefonul fiindcă nu poate să îi explice de față cu familia de ce nu a apărut la locul de întâlnire.
După aceea Yilmaz merge la casa lui Sermin unde speră că se va întâlni cu Zuleyha. O vede pe Gulten în curte și îi trimite vorbă prin ea dar Zuleyha nu vrea să vorbească cu el fiindcă crede că a renunțat la ea pentru Mujgan.

În aceeași seară, la ferma Yaman doi cai se îmbolnăvesc iar Demir îl ceartă pe Gaffur și insinuează în auzul tuturor că Hunkar și angajații nu au putut să se ocupe de fermă în lipsa lui. Hunkar îi spune revoltată că de acum înainte ea nu se mai ocupă de nimic. Zuleyha privește cu satisfacție cum neînțelegerile dintre ei cresc cu fiecare zi.
A doua zi Zuleyha merge în oraș iar Yilmaz găsește oportunitatea de a vorbi cu ea. Când Zuleyha află de ce nu a fugit cu ea, îi spune că ea a riscat mult ca să fugă cu el și că a murit de nenumărate ori pentru el: când a fost arestat, când a fost forțată să se căsătorească cu Demir și când l-a văzut împreună cu Mujgan iar acum a ucis-o el. Îi spune să trăiască fericit cu soția și copilul lui apoi se întoarce devastată acasă.
Yilmaz știe că trebuie să rămână cu Mujgan dar nu poate să își imagineze viața fără Zuleyha. Fekeli îl sfătuiește să își accepte destinul.

Sermin merge să retragă bani din bancă pentru a pleca în Franța și află că toate conturile i-au fost blocate. Își dă seama că Hunkar a făcut asta și îi cere socoteală. Hunkar îi spune că a aflat că a vrut să plece din țară fără să își schimbe declarația și să fie mulțumită că nu au pedepsit-o mai aspru. Sermin îi spune că va veni ziua când Zuleyha o va detrona și ea va privi deoparte mulțumită dar nu va interveni să o ajute.
Seara Demir, Zuleyha și familia lui Fekeli participă la o petrecere alături de alte persoane importante din oraș. Mujgan găsește în cameră talismanul pe care i l-a lăsat Zuleyha lui Yilmaz și crezând că Yilmaz l-a cumpărat pentru copilul lor, îl pune pe lănțișorul ei. Yilmaz speră că Zuleyha nu îl va vedea dar imediat după ce intră în restaurant, Zuleyha observă colierul și se întristează. Ca să îl necăjească pe Yilmaz, îl invită pe Demir la dans.
Hunkar apare puțin mai târziu, singură și este întâmpinată de Fekeli și de guvernator. Behice a pus ochii pe Fekeli și când îi vede povestind intervine imediat între ei.
Hunkar îl invită pe guvernator la petrecerea de circumcizie pe care o va da  pentru copiii angajaților de la colibe.

A doua zi Hunkar se întâlnește cu Fekeli la locul lor obișnuit. Fekeli nu vrea ca Demir să afle că Hunkar i-a vândut acel teren și îi dă actele de proprietate înapoi. Hunkar îi plătește doar jumătate din suma pe care i-o datorează urmând ca pe viitor sa îi achite restul.
Hatip îi amintește lui Gaffur că îi datorează 100 000 de lire și îi spune că dacă va cumpăra de la el puii necesari pentru petrecerea familiei Yaman, atunci îi va scădea 1000 de lire din datorie. Gaffur acceptă.

Mai târziu Demir află de la Hatip că Hunkar a vândut un teren. Se întoarce acasă revoltat și o întreabă cui i l-a vândut. Zuleyha îi spune că i l-a vândut lui Fekeli iar Hunkar recunoaște că i l-a vândut pentru 1 mil de lire. După aceea, Hunkar se confruntă cu Zuleyha pentru că l-a instigat pe Demir împotriva ei. Zuleyha nu se mai teme de ea fiindcă are sprijinul lui Demir de când el a aflat că Hunkar a acuzat-o pe nedrept că a încercat să fugă cu Yilmaz și că a fost vinovată pentru accidentul lui Sanyie. Îi spune că ea e mama copilului lui Demir și că ar trebui să se obișnuiască cu ideea că a fost detronată și că a venit timpul să stea în colțul ei lângă Haminne. Hunkar plănuiește să o alunge de la fermă după ce va naște.
Demir nu știe de înțelegerea pe care au făcut-o Hunkar și Fekeli așa că vinde un teren din Istanbul apoi merge la Fabrica de bumbac, îi aruncă o geantă cu bani lui Fekeli și îi cere actele de proprietate asupra terenului. Mai târziu Yilmaz îl trimite pe Cetin la biroul lui Demir să îi dea banii înapoi și să îi spună că nu îi vor da terenul.
La petrecerea de la colibe organizată de familia Yaman bucătăresele au gătit pentru copii și familiile lor puii cumpărați de Gaffur de la Hatip iar pentru guvernator și ceilalți invitați au gătit separat. Când Demir se ridică în picioare pentru a ține un discurs, toți angajații de la colibe încep să se plângă de dureri de stomac.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.


Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.