Ma numesc Zuleyha – episodul 45 (rezumat)

11,063

Încercarea de a face pace între Demir și Yilmaz a eșuat. Zuleyha și Hunkar îl pun pe Demir să jure că va renunța la armă iar el le face pe plac dar adaugă că o va folosi dacă va fi nevoie pentru autoapărare. Yilmaz îi promite lui Mujgan că nu îl va ucide pe Demir, dar se va răzbuna în alte moduri.
Hatip îl presează pe Gaffur să îi returneze cei 99 000 de lire pe care îi datorează. Îi dă la dispoziție două zile pentru a face rost de 5000 de lire. Gaffur vinde bijuteriile lui Sanyie pentru a-i plăti lui Hatip o parte din datorie apoi o minte că au fost jefuiți. Pentru a fi credibilă minciuna, întoarce casa cu susul în jos și pe lângă bijuterii, ia și ceasul lui care i-a rămas amintire de la tatăl său, doar că nu îl vinde, ci îl ascunde. După aceea merge la fabrica de bumbac și îl acuză în gura mare pe Cetin că i-a jefuit. Yilmaz îl bate și îl duce la ferma Yaman unde îi spune lui Hunkar că el garantează pentru Cetin și să îl țină în frâu pe Gaffur, altfel data viitoare nu va scăpa atât de ușor din mâinile lui.

Zuleyha și Mujgan se întâlnesc la o clinică unde au mers pentru un control de rutină. Mujgan se folosește de ocazie pentru a-i face în ciudă spunându-i cât de fericit e Yilmaz că vor avea un copil și cât de atent este cu ea. Înainte de a intra în cabinet apare și Yilmaz și o însoțește pentru a asculta împreună bătăile inimii copilului. Zuleyha pleacă devastată gândindu-se la viața pe care ar fi putut să o aibă împreună cu Yilmaz. De acolo merge la spital să vorbească cu Sebahattin. Îi spune că se simte foarte singură și că până acum a sperat că Yilmaz o va salva de la familia Yaman dar acum el își continuă viața alături de familia lui. Sebahattin îi spune că Yilmaz o iubește doar pe ea dar nu se poate opune destinului.

Demir participă la o întâlnire de afaceri importantă alături de niște persoane din Europa care sunt interesate de noua lui fermă de lactate. Yılmaz apare la întâlnire și îi spune lui Demir că nu mai este implicat în afacere fiindcă și-a vândut acțiunile unei firme germane. Acesta e doar primul pas în planul de răzbunare.
Cei care au cumpărat acțiunile se întâlnesc a doua zi cu Demir și îi spun că vor să construiască o fermă de trei ori mai mare decât intenționa el și că Yilmaz le-a spus că și el va fi de acord.
Demir nu are bani pentru a finaliza un astfel de proiect dar nu vrea să renunțe la visul său.

Yilmaz află că Fekeli i-a dat înapoi lui Hunkar terenul pe care îl cumpărase de la ea. Yilmaz se ceartă cu el fiindcă consideră că l-a trădat și i-a ajutat pe dușmanii lui apoi îi propune lui Mujgan să se mute în conacul pe care l-a cumpărat de la Sermin.
După două zile, Demir se pregătește să-și vândă toate proprietățile din Istanbul pentru a obține o parte din banii necesari pentru fabrica de lactate. Zuleyha îi propune să vândă terenurile din Çukurova pentru că valorează mai mult decât toate celelalte proprietăți și astfel va avea suficienți bani pentru a-și realiza visul. Hunkar insistă să nu vândă pământul strămoșilor săi dar Demir pare că ia în calcul și varianta aceasta.
Cei trei sunt întrerupți brusc de un zgomot puternic și merg afară să vadă ce se petrece. Yilmaz a dărâmat o parte din zidul pe care l-a ridicat Hunkar între conacul ei și conacul lui Sermin. Demir, Zuleyha și Hunkar privesc șocați spre curtea vecină unde Yilmaz și Mujgan iau micul dejun.

Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Episodul 45 varianta TV corespunde episodului 29 de pe site-ul nostru (prima jumătate a rezumatului)

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.