Mă numesc Zuleyha – Episodul 44 (rezumat)

8,523

Gaffur cumpărase puii pentru
‌ceremonia de circumcizie de la Hatip la un preț mai mic dar erau expirați iar oamenii de la colibe care au mâncat au ajuns la spital din cauza unei intoxicații alimentare. Gaffur se ascunde de Demir, dar când îl găsește îl bate rău și îl întreabă de unde a cumpărat puii iar Gaffur îi spune că i-a cumpărat de la Hatip. Demir îl urcă în mașină și merg împreună la Hatip acasă dar el îi spune că și nevasta lui a mâncat din acei pui și ea se simte rău și bineînțeles că dacă ar fi știut că sunt expirați nu ar fi lăsat-o să mănânce. Până la urmă aruncă vina pe servitorul lui fiindcă a făcut o greșeală iar puii pe care trebuia să îi arunce i-a vândut lui Gaffur.

‌Yilmaz se simte vinovat față de Mujgan fiindcă i-a ascuns adevărul despre Zuleyha și îi spune că de aici înainte nu mai vrea să fie secrete între ei. Îi spune că Zuleyha nu s-a căsătorit cu Demir pentru‌ bani așa cum a crezut el și îi arată bucata din scrisoarea pe care i-o trimisese Zuleyha și pe care a primit-o în ziua în care ei s-au căsătorit.
‌Mujgan îl întreabă dacă o mai iubește pe Zuleyha iar el nu spune nimic. Tăcerea lui o deranjează pe Mujgan și pleacă la Istanbul. Yilmaz merge după ea și o convinge să se întoarcă la el.

Gulten era și ea la spital din cauza intoxicației alimentare. Cetin merge să o vadă și îi duce un buchet de trandafiri.
Demir îl cheamă pe Gaffur și îi spune că din acea zi nu va mai fi majordomul fermei și îl trimite să îngrijească animalele. În locul lui o pune pe Saniye ca majordom și le cere angajaților să o numească doamna majordom. Prima însărcinare pe care o are Saniye este să îi caute pe muncitori la colibe pentru a vedea dacă s-au recuperat după intoxicația provocată de puii expirați și să le înmâneze la fiecare câte o sumă de bani din partea lui Demir.
De asemenea, Saniye merge la câmp pentru a le spune lucrătorilor că ea îi va sprijini în orice probleme pe care le-ar putea avea pe viitor. Acest lucru îi motivează să lucreze mai mult.

Hatip Aga calomniază familia Yaman în toată Adana pentru că au dat oamenilor nevoiași mâncare expirată. Deasemenea, Sermin îi calomniază și ea pe Yamani în ziarul local. Hunkar plănuiește să se răzbune pe Sermin pentru ceea ce a făcut față de familie.
Zuleyha îi spune lui Demir că are o idee ce ar putea face pentru a-și câștiga reputația.
Yilmaz îi dă lui Cetin talismanul pe care Zuleyha i l-a lăsat pe un copac în ziua când au vrut să fugă împreună și îi cere să i-l ducă lui Gulten iar ea să i-l dea Zuleyhei. Cetin merge bucuros să se întâlnească cu Gulten și înainte de a pleca îi dă un bilet pe care o roagă să îl citească după ce pleacă el.
Zuleyha, când primește talismanul își amintește că îl văzuse la gâtul lui Mujgan și îl aruncă.
Gulten citește biletul de la Cetin. El îi scria că o așteaptă lângă lac în acea seară. Ea merge la întâlnire iar Cetin îi spune că el a iubit-o de când a văzut-o prima dată și vrea să o ceară în căsătorie de la Gaffur. Ea îi spune că nu se poate căsători niciodată. El o îmbrățișează și îi spune că el o iubește orice ar fi. Gulten fuge și îl lasă devastat.

Sermin nu mai are unde să stea și merge la Hatip acasă. El o primește din nou să locuiască în casa lui.
Pentru a-și recăpăta reputația în comunitate, Demir și Zuleyha au donat bani și au deschis o clinică pentru copii în spital. Clinica se numește Zuleyha Yaman.
Fekeli și Hunkar se întâlnesc și fac un plan pentru a-i împăca pe Demir și pe Yilmaz.
Fekeli îi spune lui Mujgan despre decizia sa de a crea schimbări. Mujgan este de acord cu el și îi promite că îl va susține. Împreună îi spun lui Yilmaz că au invitat familia Yaman la cină în acea seară. Acesta va fi primul pas pentru a face pace. Yilmaz se împotrivește la început dar nu are de ales și acceptă.
Zuleyha vrea să participe și ea la cină.
Ambele familii stau la masă acasă la Fekeli. Atmosfera este foarte încordată. Demir este primul care se ridică și îi întinde mâna lui Yilmaz. Într-un final Yilmaz îi întinde și el mâna lui Demir.
În semn de pace Demir îi cere să-i de-a înapoi terenul pe care a refuzat să i-l vândă. Yilmaz îi spune că nu va da înapoi terenul cuiva care i-a furat soția.


Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.