Femeie in infruntarea destinului – episoadele 218-221 Rezumat

4,476

Cem le-a trimis pe Bahar, Ceyda și Bersan la un azil de bătrâni pentru a prelua un pachet din camera lui Sadettin. Bătrânelul le-a mințit pe fete că el este pachetul iar ele l-au răpit din azil. Cem a fost șocat când a văzut că în loc de pachet, i l-au dus pe tatăl său. Sadettin minte că nu își amintește unde a pus pachetul fiindcă nu vrea să se întoarcă la azil. Le spune că dacă se va odihni puțin acasă la fete, poate își va aminti.
Ceyda nu are de ales și îl duce acasă la ea.
Între timp Şirin l-a rugat insistent pe Arif să îi dea voie să își urmărească serialul preferat acasă la el. Era seara târziu, după ora 11. Când fetele se întorc acasă, Şirin le vede pe fereastră și pleacă din apartamentul lui Arif chiar când ele intră în bloc. Ca să o necăjească pe Bahar, le spune că a vizionat un serial împreună cu Arif.

A doua zi Ceyda și Bahar merg la serviciu și o lasă pe Berșan să îl supravegheze pe Sadettin, ca pedeapsă pentru că le-a implicat în afacerea asta. Bătrânelul e dificil și pretențios și face tot felul de comentarii amuzante despre părul lui Bersan.
Şirin încă încearcă să îi demonstreze lui Arif că Bersan le-a băgat în probleme pe Bahar și pe Ceyda. Arif nu e convins dar totuși merge la Bersan și o avertizează că o va face să plătească dacă îi face necazuri lui Bahar. Mai târziu, Sadettin care a auzit discuția lor, îi povestește lui Bahar de vizita lui Arif ca să îi facă în ciudă lui Bersan. Bahar e puțin surprinsă și se întreabă dacă Arif încă o iubește.

Emre se întâlnește cu familiile celor doi copii care s-au născut în același spital cu Arda, pentru a discuta despre testele ADN.
Ceyda îl ia la întrebări pe Arif în legătură cu relația sa cu Şirin și îi dă de înțeles că Bahar crede că sunt un cuplu. După aceea Arif îi spune lui Sirin că oamenii au început să își facă o impresie greșită despre ei și ar fi mai bine să nu mai meargă la serviciu împreună. Şirin se preface că e supărată că pierde prietenia lui dar în sinea ei se bucură că și-a atins scopul de a o supăra pe Bahar.

Sadettin a ascuns pachetul în căptușeala paltonului lui Bahar.
Bahar primește un palton nou de la Enver iar pe cel vechi îl lasă în croitoria lui.
Şirin se supără pe Enver fiindcă nu s-a gândit că ea și-a pierdut toate hainele în incendiu și ia paltonul vechi al lui Bahar. După aceea merge la serviciu iar pe drum se întâlnește cu trei vagabonzi și face o înțelegere cu ei. Le spune că în acea seară se va întoarce tot pe acolo iar fostul ei iubit va fi în spatele ei. Le cere să o atace pentru ca el să îi sară în ajutor și să o salveze.
Seara, Sirin pleacă de la serviciu și se asigură că Arif e în spatele ei. Acei tipi o atacă însă Arif chiar atunci pornește pe altă stradă. Şirin vede că Arif a dispărut și încearcă să le spună vagabonzilor dar degeaba. Înțelegerea lor a fost să continue să o bată ca să pară real chiar dacă ea îi roagă să se oprească. Într-un final, după ce îi dau o bătaie zdravănă, își dau seama că Şirin chiar plânge și se opresc. O jefuiesc și apoi o lasă să plece. Şirin, cotonogită bine, aruncă paltonul lui Bahar crezând că i-a adus ghinion și se întoarce acasă. Îi spune lui Enver că a fost jefuită fiindcă Bahar și Ceyda i-au spus lui Arif să nu o mai conducă acasă seara.

Bahar crede că oamenii lui Cem au atacat-o pe Şirin și îl roagă pe Sadettin să îi dea pachetul. Sadettin îi spune că l-a ascuns în paltonul ei. După ce află de la Şirin unde a aruncat paltonul, Bahar merge grăbită după el. Se întâlnește cu Arif în fața blocului iar el o însoțește fiindcă e seară târziu.
Cei trei vagabonzi au luat paltonul. Arif le oferă bani în schimbul hainei dar ei iau banii și îl amenință. Arif îl lovește pe unul dintre ei. Bahar vede că toți au cuțite, îl strigă pe Arif să fie atent apoi îi atacă cu o bară de metal și îi fugărește.
Când scapă de ei și recuperează haina, Bahar țipă la Arif să nu se mai pună în primejdie pentru ea fiindcă nu vrea să îl piardă și pe el, nu vrea să mai piardă persoane dragi. Arif o îmbrățișează uimit.
Când ajung acasă, Ceyda o întreabă pe Bahar de pe balcon dacă a găsit pachetul. Arif e suspicios, o urmează pe Bahar până la apartamentul ei apoi le cheamă pe ea și pe Ceyda în casă, le pune să stea jos și începe să le interogheze pentru a afla în ce s-au implicat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.