Ma numesc Zuleyha – episodul 55 / rezumat

18,216

Mujgan găsește o eșarfă în mașina lui Yilmaz identică cu cea pe care a purtat-o Zuleyha mai devreme când a plecat în oraș. Ambele familii se confruntă în curtea familiei Yaman. Demir îi cere o explicație Zuleyhei. Din fericire ea își găsește eșarfa în căruciorul copilului și poate să le demonstreze că eșarfa din mașina lui Yilmaz nu este a ei și că nu s-au întâlnit în oraș. Familia Yaman începe să creadă că Mujgan își pierde mințile. Yilmaz se ceartă cu ea când se întorc acasă și îi spune că s-a săturat de comportamentul ei. Mujgan susține că Zuleyha e cea care o provoacă fiindcă de dimineață i-a spus că vor merge la întâlnire. Yilmaz pleacă furios iar Demir merge la el și îi spune că ar fi bine să se mute pentru sănătatea mintală a lui Mujgan dar și ca să evite alte neînțelegeri mai grave. Îi spune să se gândească ce s-ar fi întâmplat dacă Zuleyha ar fi pierdut eșarfa în altă parte. Yilmaz îi zice să se mute el dacă vrea și sfârșesc prin a se amenința unul pe celălalt.

Demir o ceartă și pe Zuleyha pentru că a provocat-o pe Mujgan. De data aceasta Hunkar îi ia apărarea lui Zuleyha și își cere scuze de la ea pentru că și ea ar fi crezut-o pe Mujgan dacă nu ar fi găsit eșarfa.
Fekeli îl sfătuiește pe Yilmaz să vorbească cu Sebahattin ca să găsească un medic bun pentru Mujgan. Yilmaz se gândește că poate Mujgan a fost așa de la început dar nu a observat el însă Fekeli crede că e traumatizată din cauza că era să își piardă copilul.

Mujgan o aude pe servitoare spunându-i lui Nazire că a înnebunit și că probabil până la urmă Yilmaz își va pierde răbdarea și o va interna într-un spital. Mujgan începe să își schimbe comportamentul și își cere scuze de la Yilmaz pentru scandalurile pe care le-a provocat. Yilmaz o întreabă dacă ar fi de acord să consulte un medic psihiatru iar ea acceptă.
Fekeli și Yılmaz au încheiat o afacere cu o companie italiană pentru furnizarea de sisteme de irigații în Çukurova. Reușita lor apare pe prima pagină a ziarului local. Hunkar și Demir se gândesc că un astfel de proiect ar fi trebuit să fie al lor. Demir are deja în plan să îi încurce afacerea.

Gaffur lucrează la un restaurant pentru a-și achita datoria la Hatip. Într-o seară când se întoarce de la serviciu, îi vede pe Gulten și pe Cetin îmbrățișați lângă un magazin, privind o rochie de mireasă din vitrină. Cetin vrea să meargă cât mai curând să o ceară de la familie dar Gulten încă nu și-a făcut curaj să îi spună lui Gaffur.
Gaffur îi spune lui Gulten să intre în mașină iar lui Cetin să stea departe de ea. În drum spre casă o ceartă și îi spune că nici el, nici familia Yaman nu îi vor lăsa să se căsătorească.
Când ajung acasă Gulten se închide în cameră iar Sanyie îi spune lui Gaffur că Hunkar și Demir sunt de acord cu relația lor și chiar le vor face nunta. Ea a aflat de curând de la Hunkar că Ercument a abuzat-o pe Gulten iar acum îi povestește totul lui Gaffur inclusiv că Cetin știe și că Yilmaz l-a ucis pe Ercument. Cetin merge la ei ca să o salveze pe Gulten. Gaffur îi deschide ușa și îl invită în casă la Gulten apoi el iese afară devastat. Gulten și Cetin se îmbrățișează. Următoarea seară Gaffur și Cetin discută la un rachiu. Cetin îi promite că va face tot ce îi stă în putință pentru ca Gulten să fie fericită. Gaffur se îmbată criță și întreaga seară îi spune că de acum e fratele lui, îl pupă, îl îmbrățișează și îi cântă.

Afacerea lui Yilmaz merge mult mai bine decât se aștepta. Primește 200 de comenzi de pompe de apă într-un timp foarte scurt. Pentru a le procura de la firma italiană trebuie să plătească prețul integral pe loc; 10% îi va achita din avansul primit de la clienții din Çukurova iar restul cu un credit bancar.
Yilmaz află că Eyup, un muncitor, a recunoscut că l-a împușcat pe Cengo și s-a predat. Bănuiește că cineva l-a plătit ca să ia vina asupra lui, de aceea îi face o vizită în închisoare și îi oferă triplul prețului pe care l-a primit pentru a-i spune cine e adevăratul vinovat. Eyup îi cere apoi lui Hatip să îi plătească de patru ori mai mult altfel îl va trăda. Hatip nu are de ales și îl plătește.

La spital, Mujgan îi spune lui Sebahattin că nu are nevoie de un psihiatru și că toți cred că e paranoică dar ea simte că Yilmaz încă o iubește pe Zuleyha. Seara, Behice o sfătuiește să nu mai facă scene de gelozie dacă vrea să nu îl piardă pe Yilmaz. Mujgan o ascultă dar e hotărâtă să dovedească faptul că Yilmaz și Zuleyha încă se iubesc.
Într-o seară Demir se întâlnește cu prietenii la un restaurant iar o tânără nou sosită în oraș îi captează atenția. Tânăra stă la masa alăturată și flirtează cu el.

Hunkar participă la o ceremonie organizată cu ocazia deschiderii unei școli din oraș care a fost închisă pentru renovare. Fakeli a donat banii necesari pentru lucrări iar în discursul său spune că va numi școala “Behice”, după femeia care i-a salvat viața. Behice e plăcut surprinsă iar Hunkar se necăjește văzând cum bărbatul iubit se apropie tot mai mult de ea. Pleacă în timpul discursului lui Behice apoi se întâlnește cu un detectiv și îl angajează ca să meargă în Istanbul și să se intereseze despre trecutul ei.
Behice le invită pe femeile de la asociație la ferma lui Fekeli. Acolo încep discuții despre faptul că familia Yaman l-a ucis pe Ercument pentru a salva onoarea lui Zuleyha.

Yilmaz a cumpărat cele 200 de pompe de irigații dar nu după mult timp, Cetin apare cu o veste proastă. Toate comenzile au fost anulate. Yilmaz a rămas cu pompele și cu o datorie de 4.5 mil de lire.
Demir a plătit niște oameni din Çukurova să comande pompele și apoi să anuleze comenzile. El a achitat arvuna de 10% dar e mulțumit chiar dacă a pierdut 500 mii de lire fiindcă l-a determinat pe Yilmaz să piardă 4,5 milioane.
Yilmaz bănuiește că Demir a fost în spatele acestui lucru iar Fekeli îl sfătuiește să aibă răbdare că se vor răzbuna.

Demir este căutat de poliție și chemat la procuratură. Julide îi spune că a primit un bilet anonim pe care scria că el l-a ucis pe Ercument iar acum e principalul suspect și nu are voie să părăsească orașul pe perioada anchetei.
La întoarcere, Demir discută cu Hunkar despre asta și se decide să spună că Yilmaz este vinovatul. Zuleyha, care i-a auzit, îl sună pe Yilmaz și aranjează o întâlnire urgentă. Mujgan l-a auzit pe Yilmaz vorbind cu ea și îl urmărește.
Yilmaz se întâlnește cu Zuleyha la o cabană iar ea îl întreabă îngrijorată dacă într-adevăr l-a ucis pe Ercument. Yilmaz îi spune că îi va povesti totul, o ia de mână și intră împreună în cabană. Din depărtare, Mujgan îi filmează.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.