Ma numesc Zuleyha – episodul 56 (rezumat)

16,134

Yılmaz se întâlnește cu Zuleyha la o cabană și îi povestește de ce l-a ucis pe Ercument. Zuleyha îl îmbrățișează iar Mujgan care i-a urmărit îi filmează de afară însă nu aude ce vorbesc. Acum are dovada că cei doi se întâlnesc.
Zuleyha îl avertizează pe Yilmaz că Hunkar și Demir vor să îl denunțe.
Mujgan pleacă devastată și își pierde eșarfa în apropierea cabanei. Yilmaz recunoaște eșarfa și parfumul lui Mujgan dar nu e sigur că e a ei.
Mai târziu Mujgan îl întreabă pe Yilmaz dacă i-a văzut eșarfa dar el îi spune că nu a văzut-o fiindcă se gândește că dacă ar fi fost la cabană, i-ar fi zis.

Zvonuri cum că Demir l-a ucis pe Ercument fiindcă a abuzat-o pe Zuleyha au ajuns la urechile procurorului șef iar el o cheamă pe Julide în biroul său și îi spune că au de-a face cu o situație delicată și trebuie să fie precauți. Îi spune că în mod normal familia Yaman ar fi întors orașul cu susul în jos pentru a-l găsi pe Ercument și îi cere să investigheze cazul. Orășenii nu sunt siguri că zvonul e adevărat dar dacă ar fi i-ar da dreptate lui Demir fiindcă și ei ar fi făcut la fel.
Familia Yaman împreună cu Gaffur și Sanyie sunt chemați pentru declarație. Demir merge singur la procuratură să îi spună lui Julide că Yilmaz l-a ucis pe Ercument dar când ajunge acolo se întâlnește cu Hatip și află zvonurile de la el. Pentru a afla exact ce se vorbește în oraș, îl întreabă pe frizer. Bărbatul îi spune că dacă e adevărat că l-a ucis pe Ercument, nimeni nu l-ar acuza.
Lui Hunkar nu îi vine să creadă ce se vorbește despre familia lor. Acum nu mai pot să spună adevărul fiindcă nu i-ar crede nimeni. Nu au de ales și îi povestesc lui Zuleyha iar ea e șocată să afle că toți cred că Ercument a abuzat-o.
Yilmaz află și el că zvonurile o implică pe Zuleyha.
Între timp, Hatip îl ucide pe Eyup în închisoare fiindcă îl șantajează pentru mai mulți bani.

Demir le spune lui Gulten, Gaffur și lui Sanyie să păstreze secretul pentru a salva reputația lui Gulten și a Zuleyhei și îi învață ce să declare.
Hunkar îl sună pe Fekeli și aranjează o întâlnire cu toți cei implicați. Ea, Demir, Fekeli și Yilmaz se întâlnesc într-un loc retras și se decid să îi țină pe Gulten, pe Zuleyha și pe Yilmaz departe de investigație, să curețe reputația fetelor și să oprească zvonurile. Pentru prima dată cele două familii s-au unit pentru a rezolva o problemă comună și s-au înțeles.
Yilmaz încă bănuiește că Demir i-a ucis pe Cengo și pe Eyup iar Demir se jură pe viața copiiilor că nu are nici o legătură cu asta și îi spune că îl va ajuta să-l găsească pe vinovat. De data aceasta Yilmaz îl crede.
Între timp Zuleyha, Gaffur și Sanyie sunt chemați din nou pentru declarație. Toți trei spun același lucru, că Ercument mergea la familia Yaman pentru a cere bani dar nu era un om rău.

Yilmaz și Demir merg împreună în Istanbul pentru a găsi informații despre Ercument. O vizitează pe Emel, sora lui și îi cer ajutorul. Ea știe ce fel de om era Ercument și acceptă să îi ajute cu condiția să îi plătească 5 milioane de lire. Yilmaz și Demir se înțeleg să îi plătească fiecare câte jumătate. Emel merge la procuratură și declară că fratele ei juca jocuri de noroc și avea datorii mari la mafioți. De multe ori a trebuit să se mute de frica lor iar ultima dată când au căutat-o pentru a o întreba unde e Ercument, ea le-a spus că e în Adana. Emel are si dovezi, bilete de amenințare. Cazul este transferat în Istanbul iar Demir scapă de suspiciuni.
Julide nu a crezut povestea dar nu spune nimic. Mai târziu îl întreabă pe Sebahattin ce s-a întâmplat în realitate cu Ercument iar el îi spune adevărul.

În acea seară Mujgan le reproșează lui Yilmaz și lui Fekeli că au plătit 5 mil de lire pentru a salva reputația lui Zuleyha. În cele din urmă, ei îi spun că victima a fost Gulten și că Yilmaz l-a ucis pe Ercument. Mujgan e șocată. Behice a auzit totul și regretă că a răspândit zvonurile și i-a făcut necazuri lui Yilmaz.
Pentru a se asigura că zvonurile încetează, familia Yaman ține o conferință de presă și împreună cu Emel explică că zvonul a fost o minciună și că Ercument a fost ucis de mafioți.
Fekeli, Hunkar, Yilmaz și Demir se întâlnesc din nou pentru a discuta despre faptul că ar putea să facă pace și sunt de acord că dacă se vor strădui, se vor putea înțelege.
Pe de altă parte Zuleyha încearcă să facă pace cu Mujgan dar ea refuză și îi spune că războiul lor abia a început.
Mujgan i-a trimis lui Demir la birou filmarea făcută când Yilmaz și Zuleyha s-au întâlnit la cabană. În scena finală, Demir primește plicul cu filmarea.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.