Ma numesc Zuleyha – episodul 57 (rezumat)

21,184

Mujgan i-a urmărit pe Yilmaz și pe Zuleyha când s-au întâlnit la o cabană, i-a filmat și i-a trimis filmarea lui Demir.
Demir primește filmarea la birou însă nu poate să o vizioneze fiindcă videoproiectorul lui e defect. Neștiind cine i-a trimis-o sau despre ce este vorba, Demir nu e nerăbdător să vadă filmarea și comandă un videoproiector nou din Germania, care îi va fi livrat abia peste câteva zile.
La conac, încep pregătirile pentru nunta lui Gulten. Fekeli îi spune lui Cetin că este ca un fiu pentru el și de aceea vrea să îi facă o nuntă frumoasă în curtea lui și să meargă împreună cu părinții lui să o ceară pe Gulten de la familia ei. După aceea o sună pe Hunkar și stabilesc să o ceară de la ea, nu de la Gaffur, fiindcă e ca o mamă pentru Gulten.
Mujgan face din nou o scenă de gelozie când află că Yilmaz și Fekeli o vor cere pe Gulten și îl acuză pe Yilmaz că face asta nu pentru că Cetin e important pentru ei, ci ca să nu piardă ocazia de a o vedea pe Zuleyha.

Sanyie îi însoțește pe Cetin și pe Gulten când merg să cumpere verighetele și află de la bijutier că Gaffur i-a vândut bijuteriile. Se întoarce necăjită acasă și îi spune lui Gaffur că de data aceasta a dezamăgit-o tare fiindcă i-a mai dat o șansă și credea că s-a schimbat. Gaffur îi povestește că are o datorie mare la Hatip iar Sanyie îi spune că îi va plăti ea datoria si singurul motiv pentru care nu divorțează de el este că fetița pe care au adoptat-o s-a obișnuit cu el și nu vrea să o necăjească fiindcă tocmai și-a pierdut mama. Mai târziu îl pune să își ceară scuze de la Cetin pentru că l-a acuzat că i-a furat bijuteriile. De data aceasta Gaffur chiar regretă ce a făcut.

La un restaurant, Fekeli îi aude pe doi bărbați vorbind că vor să cumpere o fabrică în Çukurova iar Demir Yaman e singurul lor obstacol fiindcă vrea să cumpere aceeași fabrică și i-a făcut deja o ofertă proprietarului. De fapt intenția lor e să cumpere cât mai multe terenuri din Cukurova fără să atragă atenția locuitorilor.
Fekeli o sună pe Hunkar și se întâlnesc ca să îi spună ce a aflat. Hunkar îi mulțumește că nu i-a spus lui Yilmaz că Adnan e fiul lui și îl asigură că ea îl iubește și îl consideră nepotul ei. Fekeli îi spune că nu a făcut-o pentru ea ci pentru Mujgan și copilul ei.
În acea seară Hunkar și Demir îl sună pe proprietarului acelei fabrici și află că într-adevăr doi bărbați i-au oferit un preț mai mare și vrea să le-o vândă lor. După aceea merg împreună acasă la Yilmaz pentru a vorbi cu el și cu Fekeli despre situația aceasta. La insistențele lor, servesc împreună o cafea în timp ce se sfătuiesc pentru a găsi o soluție. Demir nu își permite să ofere mai mult pentru acea fabrică și ca să nu ajungă în mâinile acelor oameni, el și Yilmaz sunt de acord să o cumpere împreună și să fie parteneri de afaceri.
A doua zi merg la Hulusi, proprietarul fabricii și îi prezintă o ofertă pe care nu o poate refuza.

Mujgan face din nou scandal când vede că Yilmaz și Demir fac afaceri împreună. A doua zi sună la biroul lui Demir pentru a întreba dacă a primit filmarea iar secretara lui îi spune de ce nu a vizionat-o încă.
Fekeli află că acei tipi vor să cumpere toate terenurile care sunt de vânzare în Çukurova. Discută cu Demir și cu Yilmaz despre asta apoi participă toți trei la o ședință a consiliului local, le explică membrilor care e situația și îi conving să nu le vândă nimic. Problema e că Hatip s-a întovărășit cu acei tipi și s-au înțeles să îi ajute în schimbul unui comision iar acum îi anunță că Fekeli le încurcă afacerile.
Demir primește videoproiectorul din Germania. La insistențele lui Hunkar îl instalează și vizionează împreună filmarea trimisă de Mujgan. Amândoi sunt șocați să îi vadă pe Yilmaz și pe Zuleyha întâlnindu-se la cabană și îmbrățișându-se. La finalul filmului, Mujgan îi spune lui Demir că asta e dovada că nu a înnebunit.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.