Femeie in infruntarea destinului – episoadele 225-226 (rezumat)

6,057

Cem a trimis-o pe Bahar la un eveniment de caritate unde urma să facă schimb de genți cu Kismet, sora lui Arif. Bahar și Kismet au fost surprinse când s-au întâlnit dar au făcut schimbul fără să-și pună întrebări.
Şirin a văzut-o pe Bahar plecând împreună cu Cem iar dimineața o întreabă de față cu Enver despre noul ei iubit. Arif li se alătură iar Şirin îl anunță cu plăcere că Cem e iubitul lui Bahar iar Sadettin e socrul ei.

Emre a primit rezultatul testului ADN. Copilul său e cel care provine dintr-o familie săracă și muncește pentru a se întreține. Tatăl lui adoptiv i-l dă bucuros, ba chiar i-l lasă și pe Arda în schimbul a 10.000 de lire. Ceyda se bucură mult când află.

Bahar o vizitează pe Kismet, îi povestește cum a ajuns să lucreze pentru Cem și o întreabă ce legătură are cu el. Kismet îi spune că ea nu îl cunoaște pe Cem și inventează o poveste credibilă în legătură cu gențile pe care le-au schimbat. Îi spune și să nu mai lucreze pentru Cem și să o anunțe dacă o mai contactează. Înainte de asta Kismet s-a întâlnit cu Cem și i-a amintit că s-au înțeles să o folosească doar pe Bersan, nu și pe Ceyda sau pe Bahar.

Raif și Ceyda iau micul dejun în oraș, pe malul mării. Raif îi spune Ceydei că îi place că atunci când este cu ea, uită că e paralizat pentru că ea nu îl privește cu milă. Între timp Fazilet a mers la amanetul unde Bahar și Bersan au vândut bijuteriile ei, a cerut să i se arate înregistrările camerei de supraveghere pentru a afla cine le-a vândut și și-a recuperat bijuteriile.

Tatăl lui Arda îl duce pe Satılmış, copilul lui Ceyda la cafeneaua lui Emre. Emre s-a dus să retragă 10.000 de lire din cont iar Şirin povestește puțin cu ei și când află că s-au înțeles să îl lase pe Arda la Ceyda, le spune că ar fi trebuit să ceară mai mulți bani. Când Emre ajunge cu banii, tatăl lui Arda îi cere 100.000 de dolari apoi pleacă. Satılmış rămâne cu Emre. Copilul e foarte inteligent, e obișnuit să fure și să se întrețină singur, se comportă ca și cum ar fi patronul cafenelei și îi spune lui Arif să deschidă casa fiindcă vrea să-și numere banii.

Fazilet îi spune lui Ceyda că a rezolvat ca Arda să primească o educație specială apoi o concediază dar îi cere să-i spună lui Raif că a demisionat. Ceyda se necăjește fiindcă s-a îndrăgostit de Raif și știe că și el o iubește. Fazilet nu i-a spus de ce o concediază iar Ceyda presupune că nu o vrea de noră.
A doua zi dimineața Raif o caută pe Ceyda să o întrebe de ce a demisionat iar ea îi spune că a primit o ofertă mai bună de la club. Raif îi spune că o iubește și o întreabă ce simte pentru el iar Ceyda îi răspunde că ține la el ca la un prieten.
După aceea Raif se interesează la club când începe Ceyda serviciul și află că nu va lucra acolo. Raif își dă seama că Fazilet a concediat-o și încearcă să o convingă că el i-a dăruit bijuteriile dar nu reușește. Fazilet crede că Ceyda s-a folosit de Raif și asta o deranjează mai mult decât faptul că a furat.
Fazilet încheie și colaborarea cu Bahar și nu îi mai scrie povestea.

Bahar merge la Arif și îi spune că între ea și Cem nu este nimic și că are dreptate dacă se supără pe ea pentru că a făcut multe greșeli. Arif îi spune că nu s-a supărat pe ea nici când l-a ales pe Sarp fiindcă știa că s-a împăcat cu el pentru copii. A fost devastat dar s-a gândit că poate l-ar fi ales pe el dacă nu erau copiii fiindcă știe că l-a iubit. Bahar își imaginează că îl îmbrățișează.

Emre trebuie să meargă urgent în Germania pentru o problemă de familie și nu poate să îl ia pe Satılmış cu el. Îl duce la Ceyda iar copilul o îmbrățișează și îi spune ‘mama’. Ceyda se înțelesese cu Emre să nu o implice în viața copilului dar acceptă să îl țină până la întoarcerea lui.

Seara, toată familia împreună cu Arif și Ceyda ia masa acasă la Enver. Arif e foarte fericit când vede că Bahar poartă din nou colierul pe care i l-a dăruit el.
Sirin insinuează că Bahar și Ceyda au fost concediate fiindcă au furat bijuteriile lui Fazilet. Bahar se hotărăște să recunoască dar chiar atunci apare tatăl lui Arda și le spune că vrea să îl ia pe copil acasă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.