Ma numesc Zuleyha – episodul 63 (rezumat)

23,520

Zuleyha este internată în spital după ce a făcut toxiinfecție alimentară iar Behice după ce crează o diversiune pentru a-i îndepărta pe gardienii de la ușă, intră în salonul ei îmbrăcată cu uniformă de asistentă și ținând o seringă în mână. Zuleyha se trezește la timp și o vede, se luptă cu ea și strigă după ajutor iar Behice fuge și scapă fără să fie observată de personalul din spital. După ce au auzit strigătele lui Zuleyha, gardienii și medicul merg în salonul ei iar ea le spune că Behice a fost acolo și a vrut să o ucidă. Gardienii nu recunosc că au plecat de lângă ușă fiindcă se tem că își vor pierde serviciul așa că medicul crede că Zuleyha a avut halucinații din cauza medicamentelor.

A doua zi află și Yilmaz ce s-a întâmplat și merge direct la spital să o întrebe pe Zuleyha dacă e adevărat însă Zuleyha îi spune că e posibil să fi fost un coșmar. Mujgan îi vede vorbind și mai târziu, când Zuleyha este dusă înapoi la închisoare, o vizitează și îi spune să nu se mai țină după Yilmaz pentru că el nu o iubește ci doar o compătimește. Zuleyha îi spune că Behice a încercat să o ucidă și pentru asta nu o va lăsa niciodată să fie fericită și liniștită împreună cu Yilmaz. Mujgan se întoarce acasă și o întreabă pe Behice dacă e adevărat dar ea neagă și o convinge că asta e doar o tactică de-a lui Zuleyha pentru a le crea probleme.

Demir vrea să își vândă cât mai curând acțiunile la fabrica ce a cumpărat-o împreună cu Yilmaz. Face înțelegerea cu un tip din zonă iar Fekeli e mulțumit de noul partener însă Hatip îi încurcă din nou fiindcă le spune afaceriștilor din Ankara. Aceștia îl accidentează pe cumpărător înainte ca Demir să semneze contractul cu el apoi îi fac o propunere prin avocatul lor. Demir e de acord să le vândă acțiunile iar Fekeli și Hunkar nu reușesc să îl convingă că ei urmăresc să obțină toate terenurile din oraș. În ziua când Demir se întâlnește la club cu avocatul lor pentru a semna contractul, Hunkar împreună cu locuitorii din Cukurova merg acolo și îl conving să nu permită ca moștenirea strămoșilor lor să ajungă pe mâinile unor străini. Fekeli e mândru de Hunkar.
Când se întorc acasă, Hunkar îi spune lui Demir că întreaga Çukurova îl învinuiește pentru că Zuleyha este în închisoare și insistă să facă ceea ce e corect, adică să își retragă plângerea. Îi spune că înțelege că suferă pentru că Zuleyha nu l-a iubit dar e sigură că și el știe că nu l-a înșelat și dacă ar fi vrut, de mult ar fi putut să fugă cu Yilmaz.

În aceeași zi Demir merge la procuratură și își retrage acuzațiile recunoscând că el i-a făcut mult rău soției sale și a adus-o în punctul în care a cedat și l-a împușcat. Zuleyha este eliberată iar Hunkar o așteaptă la poarta închisorii și merg împreună acasă. Pe drum Zuleyha îi povestește ce i-a făcut Behice iar mai târziu Hunkar se întâlnește din nou cu detectivul pe care l-a pus să caute informații despre ea.
Când Zuleyha ajunge la fermă află că copiii nu sunt acolo. Demir îi spune că a eliberat-o doar pentru că toți îl învinuiesc pe el, dar ca pedeapsă pentru că l-a trădat, nu o va lăsa să își vadă copiii niciodată. În plus o trimite să locuiască cu servitoarele și să lucreze cu ele. Zuleyha acceptă orice în speranța că Demir îi va aduce pe Adnan și pe Leyla.

Yılmaz este acasă când apare avocata și îi anunță pe el și pe Fekeli că Zuleyha a fost eliberată. Mujgan pleacă în camera ei supărată când vede cât de mult se bucură Yilmaz. Behice merge după ea și încearcă să o instige. Mujgan îi reproșează că ea a făcut-o să devină atât de suspicioasă și geloasă și a înnebunit-o cu insinuările ei. Îi spune că de acum nu mai vrea să se certe cu Yilmaz ci doar va încerca să își salveze căsnicia pentru că Zuleyha nu e o amenințare pentru ea și i-ar fi zis până acum lui Yilmaz că Adnan e fiul lui, dacă ar fi vrut.
Atunci Behice scrie o scrisoare adresată lui Yilmaz de la Zuleyha în care spune că Adnan e fiul lui și că speră că va găsi o soluție ca să fugă împreună de acolo. Mai târziu i-o dă lui Mujgan și îi spune că a găsit-o sub ușă. Mujgan o citește și e disperată crezând că Zuleyha i-a trimis-o lui Yilmaz. Behice o instigă din nou și îi spune că singura soluție ca să scape de ea e dacă ar muri.
Seara, un tip merge la conacul Yaman și îi spune lui Zuleyha că Yilmaz o așteaptă în pădure. Zuleyha merge în pădure unde Mujgan o așteaptă cu un pistol în mână.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Episodul 63 varianta TV corespunde episodului 40 de pe site-ul nostru.

http://www.tolbacudetoate.com/ma-numesc-zuleyha-episodul-40-rezumat/

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.