Ma numesc Zuleyha – episodul 67 (rezumat)

6,909

Demir a aflat că Mujgan a împușcat-o pe Zuleyha și după ce obține și dovada, merge s-o întrebe motivul. El crede că Mujgan i-a prins din nou pe Yilmaz și pe Zuleyha împreună sau că poate a aflat că vor să fugă și îi promite că dacă îi spune ce știe, nu o va denunța. Mujgan neagă că ar fi împușcat-o dar îi spune că tot orașul știe că ei încă se iubesc. Demir pleacă s-o denunțe iar Fekeli, care își dă seama că este adevărat, îl trimite pe Yilmaz să-l oprească.
Yilmaz îl prinde din urmă pe Demir și face o înțelegere cu el să nu o denunțe, încă susținând că e nevinovată, și în schimb, el nu va cumpăra acțiunile lui Hunkar.
Când se întoarce acasă, Mujgan îi spune că nu îl mai iubește și că vrea să divorțeze dar apoi Behice o convinge să nu facă asta fiindcă Yilmaz l-ar lua pe Kerem Ali.
Fekeli o presează pe Mujgan până când recunoaște că ea a împușcat-o pe Zuleyha.  Îi face multe reproșuri dar încă insistă ca ea și Yilmaz să nu își distrugă familia.

Yilmaz și Zuleyha încep să facă pregătirile pentru plecarea în Germania.
Cu toate încercările lui Yilmaz de a o salva pe Mujgan, procurorul a auzit discuția lui cu Demir și a doua zi o arestează. Totuși este eliberată curând fiindcă Züleyha nu recunoaște că ea a împușcat-o pentru că se gândește că faptul că îl vor lua pe Kerem Ali cu ei, va fi o pedeapsă suficientă pentru ea. Mujgan se întreabă ce pune la cale Zuleyha.
Pe de altă parte, Demir e frustrat fiindcă nu înțelege de ce Zuleyha a mințit dar și pentru că nu poate să îi viziteze pe ea și pe copii. Sevda îl încurajează să meargă la conac și să își ia soția și copiii însă când merge după ei, Zuleyha nu vrea să plece cu el. Demir își dă seama că ea nu mai vrea să fie cu el.

Într-o seară, Hunkar îi vede pe Zuleyha și pe Yilmaz în curte, îmbrățișându-se și după ultimele evenimente, își dă seama imediat că vor fugi împreună și că Yilmaz știe că Adnan este fiul lui.
A doua zi le spune amândurora că știe și că nu îi va împiedica să fugă, asta fiind pedeapsa ei pentru Demir.

În ziua plecării, Yilmaz îi dă lui Fikret cheile de la fabrică și de la seiful din bancă apoi îi mulțumește lui Fekeli pentru tot ce a făcut pentru el și își ia rămas bun cu ochii în lacrimi, știind că poate nu-l va revedea niciodată. Fekeli nu știe că el va fugi cu Zuleyha. Yilmaz merge apoi acasă și îl ia pe Kerem Ali, spunându-i lui Behice că vor merge la plimbare. El ajunge primul la locul de întâlnire și o așteaptă pe Zuleyha.
Zuleyha își ia și ea rămas bun de la Hunkar și de la Gulten și pornește fericită la drum dar nu după mult timp este oprită de un bărbat, probabil Demir sau Fekeli.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.