Ma numesc Zuleyha – episodul 68 (rezumat)

7,814

Văzând că Zuleyha nu mai apare la locul de întâlnire, Yılmaz își dă seama că a fost prinsă și fiind convins că Hunkar i-a trădat, merge la ferma Yaman ca să o ucidă dar se răzgândește în ultima clipă.
Yilmaz îi spune apoi lui Fekeli că știe că Adnan este fiul lui și că a vrut să fugă cu Zuleyha iar Fekeli îi promite că va găsi o soluție ca să își poată lua fiul dar îl pune să promită că nu le va face nimic lui Hunkar și lui Demir.

Sermin este cea care a văzut-o pe Zuleyha mergând spre oraș cu copiii dar nu știa că vrea să fugă și l-a anunțat pe Demir ca să meargă să îi vadă, fiindcă știa că Hunkar nu îi permite să intre în conac.
Demir o duce pe Zuleyha acasă la Sevda și îi face o mulțime de reproșuri apoi îi spune că e liberă să plece dar fără copii. Sevdei îi este milă de Zuleyha și intervine pentru ea. Îi spune lui Demir că este la fel de nemilos ca Hunkar și amenință că va ieși din viața lui dacă o mai desparte pe Zuleyha de copii. Când Demir se mai calmează, Sevda îi spune că dacă chiar o iubește pe Zuleyha să divorțeze de ea și să o lase să fie fericită, ca să nu facă ce le-a făcut Hunkar ei și lui Adnan.
Mai târziu, Zuleyha merge la conac hotărâtă să o ucidă pe Hunkar pentru că i-a distrus viața dar Sevda o oprește spunându-i că nu Hunkar a trădat-o ci Sermin este cea care i-a spus lui Demir.

Zuleyha rămâne la ferma Yaman iar Hunkar merge după copii și îi spune lui Demir că poate să se întoarcă și el acasă.
Yilmaz se întâlnește cu Zuleyha și îi promite că vor încerca din nou să fugă dar ea s-a răzgândit fiindcă după ce era să își piardă din nou copiii, a realizat că nu poate să le facă asta lui Mujgan și lui Demir. Züleyha propune să încerce amândoi să divorțeze apoi să se căsătorească și să locuiască în oraș. Yilmaz e sigur că Mujgan va fi de acord dar când vorbește cu ea, Mujgan îi spune că nu va divorța de el niciodată și nu îi va permite să fie cu Zuleyha.

Demir se întoarce acasă, îi dăruiește soției sale un colier gravat cu numele Zuleyha Yaman pe care să îl poarte mereu și îi spune că niciodată nu o va lăsa să plece. Zuleyha încearcă să îi vorbească despre divorț dar el nici nu vrea să audă așa ceva. În cele din urmă, ea îi spune că Yilmaz știe că Adnan e fiul lui.
A doua zi dimineața, ca să îi facă în ciudă lui Yilmaz, Demir organizează ceremonia de circumcizie a lui Adnan și invită tot orașul la petrecere.
Când Yilmaz află, merge la conac și îi spune că nu îi va permite să facă petrecerea pentru fiul lui. În timp ce ei se ceartă, Adnan care este singur în cameră, găsește arma lui Demir și se împușcă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.