Ma numesc Zuleyha – episodul 69 (rezumat)

7,562

În episodul anterior, Adnan s-a împușcat în timp ce se juca cu arma lui Demir.
Zuleyha cu Demir, Yilmaz și Hunkar îl duc degrabă la spital. Mujgan vrea să se alăture operației dar Zuleyha nu îi permite. Ea îi învinuiește pe Demir și pe Yilmaz pentru situația fiului ei.
Așteptarea este lungă și dificilă dar în cele din urmă, medicul apare cu vestea că operația a reușit iar copilul este bine.
Demir și Yilmaz se ceartă din nou când merg să-l vadă iar Zuleyha îi scoate afară pe amândoi și le spune că nu îi vrea pe niciunul în viața ei și a fiului ei.
Durerea și îngrijorarea pentru Adnan, îi determină pe Hunkar și pe Demir să lase în urmă neînțelegerile și să se împace.

Mujgan își dă seama că Yilmaz a aflat că Adnan este fiul lui și vrea să îi spună că ea știe de mult dar Behice o învață să mintă că a aflat doar acum și să îi reproșeze că nu i-a spus. Zis și făcut dar Nazire le dă de gol, spunându-le lui Yilmaz și lui Fekeli că le-a auzit vorbind că ele știau de mult. Atunci Mujgan recunoaște și spune că a fost nevoită să ascundă fiindcă s-a temut că se va ajunge la răzbunare și îl va pierde pe Yilmaz. Fekeli îi dă dreptate fiindcă și el a făcut la fel.
În oraș se vorbește că Yilmaz este tatăl lui Adnan, după ce s-a aflat că a așteptat la spital până a ieșit din operație.

Demir îi dă lui Hunkar scrisoarea de la tatăl său, prin care i-a încredințat-o pe Sevda, în speranța că dacă o citește, va înțelege de ce a ajutat-o. Îi spune, de asemenea, că nu i-a fost deloc ușor să accepte trădarea lui.
După ce o citește, Hunkar îi spune că Adnan nu a iubit-o niciodată dar ea s-ar fi mulțumit să nu o umilească cu aventurile lui publice. Atunci când Adnan a vrut să divorțeze pentru a fi cu Sevda, Hunkar nu a acceptat fiindcă i l-ar fi luat pe Demir. Demir înțelege acum că pentru el a rămas cu Adnan și nu pentru avere și nume, cum credea.
Hunkar îi cere să continue s-o ajute pe Sevda dar să nu o mai umilească în oraș. De atunci, Demir nu o mai vizitează pe Sevda.

Yilmaz i-a vândut lui Hunkar toate proprietățile lui atunci când a vrut să fugă cu Zuleyha iar acum își ascunde banii într-o groapă în pădure.
După ce Adnan este externat, Fekeli și Hunkar organizează o întâlnire cu cele două familii pentru a găsi o soluție fiindcă nici Yilmaz, nici Demir nu vor să renunțe la copil. Având în vedere că ambele familii sunt nefericite, cea mai bună soluție este divorțul dar Mujgan și Demir nu acceptă. Zuleyha pleacă spunându-le că pe ea nu o interesează dacă divorțează sau nu, ci vrea doar ca copiii ei să nu mai aibă de suferit din cauza certurilor nesfârșite dintre Yilmaz și Demir.

Următoarea zi, Fekeli cade în capcana tipilor din Ankara. Fikret îl salvează și pornește pe urmele lor.
Între timp, Behice a aflat că Fikret are două pașapoarte sub nume diferite.
Demir face o conferință de presă la conac pentru a clarifica zvonurile care circulă în oraș. Tot atunci, apare Yilmaz, care vrea să își vadă fiul iar Demir le spune jurnaliștilor că Yilmaz este tatăl lui Adnan.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.