Ma numesc Zuleyha – Episodul 7 (rezumat)

7,502

Zuleyha a născut un băiețel.
‌Yilmaz a ajuns la fermă, se ascunde în spatele casei și o strigă pe Zuleyha. Chiar atunci Demir s-a întors acasă și l-a văzut. Au început să se lupte amândoi dar Gaffur a venit în ajutorul lui Demir iar Yilmaz a fost lovit până și-a pierdut cunoștința. L-au dus pe un câmp iar Demir l-a amenințat că îl va ucide dacă nu renunță la Zuleyha. Yilmaz i-a zis că nu va renunța la ea niciodată iar Demir s-a înfuriat și se pregătea să îl împuște dar din fericire Cengaver a ajuns la timp și l-a oprit. Yilmaz a reușit să fugă dar Demir l-a împușcat în umăr și a căzut în canal. Gulten care văzuse scena de la fereastră a prins momentul când nu era nimeni în jur și l-a ajutat pe Yilmaz să iasă din apă. L-a dus la colibe la Nazire și l-a lăsat în grija ei, apoi a mers la fermă după Sebahattin. Sebahattin l-a operat și i-a promis că se va întoarce să îl vadă.
‌Demir îl pune pe Gaffur să îl caute pe Yilmaz și se întoarce la fermă. Află că Zuleyha a născut un băiat și este foarte fericit.

‌Demir merge la cină la Cengaver și îi povestește cum a văzut-o prima dată pe Zuleyha și s-a îndrăgostit de ea. El îl minte că Yilmaz este fratele vitreg al lui Zuleyha, cel care a vândut-o la Istanbul. Cengaver se enervează când aude și îi pare rău că nu l-a lăsat să îl împuște.
‌Gaffur găsește la canal o bucată de cămașă plină de sânge, apoi vede urme și își dă seama că Yilmaz este în viață. Îi spune lui Demir iar acesta îi dă o sumă mare de bani pentru a păstra secretul și îi promite că dacă i-l va aduce pe Yilmaz îl va plăti de zece ori mai mult.

‌Fekeli, prietenul lui Yilmaz din închisoare a fost eliberat și el și s-a întors în Adana. Înainte să fie închis își vânduse toate proprietățile iar acum își cumpără o casă și vrea să deschidă vechile afaceri. Are nevoie de un om de încredere iar pentru aceasta îl angajează pe Cetin, fiul unui vechi prieten. Îl întreabă dacă a auzit cumva de un tip pe nume Yilmaz iar Cetin îi spune că a auzit că a fost angajat de Demir la ferma Yaman.
‌Fekeli își dă seama că prietenul său a venit aici iar bărbatul bogat despre care îi povestise că i-a furat soția este Demir.‌ Încearcă să îl găsească.

‌Gulten continuă să îl îngrijească pe Yilmaz. Îl face să creadă că Zuleyha s-a căsătorit cu Demir de bunăvoie și este fericită cu el. A doua zi, Demir merge în satul muncitorilor pentru a le împărți aur și bani cu ocazia nașterii fiului său. Acum Yilmaz este sigur că Zuleyha nu îl mai iubește.
‌Gulten refuză să se logodească cu băiatul cu care voia Gaffur să o căsătorească. Gaffur o bate iar ea se enervează și îi spune că a văzut ce i-au făcut lui Yilmaz el și cu Demir și chiar dacă l-a împușcat trăiește.
‌Gaffur îi anunță pe Demir și pe Cengo că Yilmaz este în sat. Își iau câțiva oameni cu ei și merg cu toții acolo și îi amenință pe muncitori. Yilmaz îl aude și își dă seama că a mers pentru el.
‌Demir găsește geaca lui Yilmaz în coliba lui Nazire. Se înfurie și o duce în mijlocul satului și o biciuiește dar ea nu îl trădează pe Yilmaz. Demir dă foc colibelor dar Yilmaz a scăpat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.