Mă numesc Zuleyha – Episodul 8 (rezumat)

7,310

Demir regretă că a dat foc colibelor din sat. Imaginea lui de mare lord al Cukurovei este pătată. Se hotărăște să construiască alte case pentru muncitori.
Yilmaz a fost găsit de Cetin și a fost dus acasă la Fekeli. Acolo este îngrijit de prietenul său. După 3 zile cât a stat în stare de inconștiență Yilmaz se trezește.
Yilmaz vede în ziar o poză de familie de la conacul Yaman. În fotografie Zuleyha părea fericită alături de fiul și de soțul ei. Îi spune lui Fekeli că nu îi vine să creadă că Zuleyha l-a uitat atât de repede dar Fekeli îi zice să nu se grăbească să tragă concluzii fiindcă nu se știe ce împrejurări au forțat-o să se căsătorească cu Demir.

Demir se teme ca Zuleyha să nu afle că Yilmaz trăiește și îi cere lui Hunkar să încuie ușile și să o țină departe de personalul conacului și de muncitorii care i-ar putea spune motivul pentru care a dat foc satului.
Veli, fratele vitreg al lui Zuleyha merge în vizită la conac pe motiv că vrea să își cunoască nepotul. Prinde momentul când Zuleyha este singură și îi cere bani. O amenință că îi va spune lui Demir că Yilmaz a fost logodnicul ei. Ea îi spune că Demir nu îi dă bani dar el îi ia câteva bijuterii. Demir și Hunkar își dau seama că este un om periculos și se sfătuiesc cum să scape de el. A doua zi dimineața Demir îl invită să ia micul dejun în oraș dar îl duce pe câmp și îl amenință că dacă se va întoarce vreodată în Adana îl va ucide.
A doua zi Yilmaz merge în satul ars. Află de la Nazire că Demir în furia lui a ars colibele muncitorilor în încercarea de a-l găsi. Yilmaz plănuiește să se răzbune pe Demir.

Yilmaz reușește să se strecoare în curtea conacului. Familia Yaman era în grădină. O vede și pe Zuleyha venind cu copilul iar de departe pare a fi fericită.
‌Yilmaz merge în garaj și închide ușa după el.
A doua zi Demir merge pe câmp singur, fără șofer. Pe un drum dosnic mașina lui se strică iar el coboară să verifice ce s-a întâmplat. Yilmaz se apropie și îl lovește iar Demir cade jos inconștient. Când se trezește este legat și întins pe podeaua unei colibe. Yilmaz toarnă benzină în colibă și îi dă foc. La plecare aruncă un cuțit pe podea și îi spune că acum totul depinde de el ca să se salveze. Demir se luptă și reușește să scape și iasă afară  din colibă. Apare Cengaver și îi vede mașina în drum. Îl duce acasă iar Demir nu spune nimănui ce s-a întâmplat.

Demir este acum conștient că Yilmaz are pe cineva în Adana care îl ajută și bănuiește că Yilmaz a fost în garajul său pentru a-i defecta mașina. Le cere paznicilor să supravegheze mai bine casa. El angajează un detectiv pentru a afla unde se ascunde Yilmaz și cine îl ajută. În curând află că terenul pe care el și Cengaver vor să îl cumpere pentru fabrica de produse lactate are un nou proprietar, pe Yilmaz.
Fekeli încearcă să îl îndrume pe Yilmaz să se răzbune într-un alt mod. Îi spune că de altfel și el vrea să se răzbune pe familia Yaman fiindcă din cauza lor a fost închis în urmă cu 20 de ani. Vrea ca Yilmaz să rămână cu el iar el îl va considera fiul său pe care l-a pierdut în urmă cu 20 de ani. Yilmaz este de acord să îl accepte ca tată și împreună își vor căuta răzbunarea. Fekeli îi spune că împreună se vor răzbuna întorcându-i pe Yamani unul împotriva altuia.

Demir pleacă la Istanbul.
Zuleyha și Haminne stau în grădină cu bebelușul. Zuleyha intră în casă pentru a încălzi laptele bebelușului iar Haminne pleacă împingând căruțul cu copilul. Ajunge destul de departe de casă. Lasă căruțul și pleacă singură pe câmp. Două mâini apucă mânerul căruțului și îl împing mai departe. Nu se știe cine este.
Zuleyha vede că copilul a dispărut și îl caută disperată.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.