Ma numesc Zuleyha – episodul 75 (rezumat)

14,496

În episodul anterior, Mujgan a mințit că este însărcinată și după ce au apărut zvonuri în oraș că ea și Fikret sunt amanți, Yilmaz vrea să-l împuște pe Fikret. Mujgan îl oprește în ultima clipă și îi spune că a mințit ca să-l oprească să plece cu Zuleyha. Yilmaz o duce la ferma Yaman și o pune să-i mărturisească lui Zuleyha apoi îi spune lui Demir că îi va lua pe Zuleyha și pe Adnan.
Demir, îi amintește soției sale că nu le va permite să fugă împreună. Sevda îl sfătuiește să nu o mai preseze, fiindcă astfel doar o face să nu îl poată iubi. Nu îi spune să renunțe la ea, doar să își schimbe atitudinea și să aștepte să vadă ce le va rezerva viața.

După ce Yilmaz l-a acuzat de trădare și a vrut să îl împuște, Fikret își face bagajele și vrea să plece. Yilmaz își cere scuze de la el iar Fekeli îl convinge să rămână.
Fiindcă din cauza lui Mujgan era să îl împuște pe Fikret, Yilmaz nu o mai poate tolera și o trimite în Istanbul împreună cu Behice iar copilul rămâne la el.
Și Fekeli e foarte supărat și de data aceasta nu o mai susține, însă fără să discute cu Yilmaz, o întoarce din drum și o duce într-o casă din Cukurova ca să fie aproape de Kerem Ali fiindcă speră că cu timpul îl va convinge pe Yilmaz să accepte o custodie comună.

Seara, Yilmaz și Zuleyha se întâlnesc și discută din nou despre plecarea lor. El a deschis procesul de divorț și va cere custodia copilului.
Când Zuleyha se întoarce acasă, Demir care o căuta cu disperare după ce a observat dispariția ei, o întreabă unde a fost. Zuleyha îi zice că s-a întâlnit cu iubitul ei. Demir nu reacționează după cum se aștepta ci îi spune că a căutat-o fiindcă a fost îngrijorat pentru ea și că el o va iubi toată viața. Următoarea zi, când Zuleyha vrea să plece în oraș, Demir îi zice că e liberă să meargă oriunde și că nu o va urmări.
Zuleyha îi povestește lui Yilmaz despre schimbarea lui Demir și că îi pare rău pentru el că nu își va mai vedea copiii. Yilmaz își dă seama că exact asta încearcă Demir să facă și o convinge să nu dea înapoi. Se înțeleg să plece după 10 zile.

Mujgan merge la Zuleyha și o imploră s-o ajute să își vadă copilul pentru câteva minute. Lui Zuleyha îi pare rău pentru ea și o înțelege fiindcă și ea a trecut prin asta. Se duce la Nazire și îi spune că îl va duce pe Kerem Ali în parc unde sunt așteptați de Yilmaz și Adnan.
Când Yilmaz se întoarce acasă și află despre asta, își dă seama că l-a dus la Mujgan.
Zuleyha și Mujgan se întâlnesc într-un loc retras, pe câmp iar când Zuleyha vrea să îl ducă pe Kerem Ali acasă, Mujgan fuge cu el și încercând să treacă un râu, îl scapă în apă. Căruciorul este luat de valurile învolburate și se îndreaptă cu repeziciune spre o cascadă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.