Ma numesc Zuleyha – episodul 85 (rezumat)

21,686

Zuleyha o confruntă pe Behice cu un dosar cu dovezi că și-a ucis soții și o minte că are și dovada că a ucis-o pe Hunkar. Ea speră că o va face să recunoască în auzul tuturor de la club și că se va preda și astfel îl va împiedica pe Demir să o ucidă. Când Behice pleacă, își dă seama că a făcut o greșeală.
Behice fuge spre Istanbul dar Zuleyha și Fekeli o prind din urmă. Când Fikret și Mujgan ajung la ei, Fekeli o face pe Behice să recunoască faptul că a ucis-o pe Hunkar.
Demir apare și el și vrea să o împuște dar Behice se aruncă de pe stâncă și moare.

Fekeli se învinovățește fiindcă el a adus-o pe Behice în viața lor.
Mujgan vrea să plece din oraș dar Fekeli insistă să rămână cu el și îi spune că ea nu are nici o vină și că își vor alina rănile împreună și nu va permite nimănui din oraș s-o necăjească pe tema asta.
Fikret își cere scuze pentru că i-a zis să stea departe de el și îi promite că întotdeauna îi va fi alături.

Întregul oraș o laudă pe Zuleyha pentru că a descoperit cine a ucis-o pe Hunkar și că a făcut tot posibilul pentru a-l împiedica pe Demir să o ucidă pe Behice. Este tot mai apreciată și la fel ca și Hunkar, este numită ‘doamna Cukurovei’.
Demir organizează o conferință de presă în care spune cele întâmplate și îi mulțumește soției sale.

Umit îi trimite un cadou lui Demir la birou, o pereche de butoni. Zuleyha vede cutia pe biroul său și întreabă de la cine i-a primit. Secretara lui îl scoate din încurcătură spunând că i-a trimis un client.

Mai târziu, Zuleyha o duce pe Sevda la spital pentru un control și o invită pe Umit la cină la conacul Yaman pentru a-i ura bun venit în oraș.
Demir, care nu știe lucrul acesta, are o surpriză neplăcută când ajunge acasă seara și o găsește pe Umit acolo.
Sevda observă cum se privesc cei doi și înțelege imediat că au o idilă.
Mai târziu, Sevda îi spune lui Umit că o avertizează pentru prima și ultima dată să nu se mai întâlnească cu Demir.
Când se întoarce acasă, Sevda găsește scrisoarea pe care a lăsat-o Fikret în mașina lui Zuleyha.
Între timp, Fekeli l-a prins pe Fikret provocând pagube la fabrica lui Demir și insistă să îi spună ce problemă are cu el și cu Adnan iar Fikret îi spune că Adnan este tatăl lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.