Ma numesc Zuleyha – episodul 86 (rezumat)

20,632

Fikret îi spune lui Fekeli că este fiul lui Adnan Yaman și că s-a întors în Cukurova pentru a se răzbuna pentru faptul că nu l-a recunoscut și i-a lăsat pe drumuri pe el și pe mama lui. Îi povestește că tatăl lui vitreg, Musa, care era fratele lui Fekeli, era împătimit al jocurilor de noroc și la scurt timp după ce s-a căsătorit cu mama lui, a părăsit-o plecând multă vreme de acasă. Ea a rămas singură cu o situație financiară grea și s-a angajat ca servitoare la Adnan Yaman. Musa a aflat abia după 5 ani că Fikret nu era fiul lui și i-a scos afară din casă. Atunci mama lui l-a luat și a mers cu el la conacul Yaman să-l roage pe Adnan să aibă grijă de fiul lui pentru că ea nu avea posibilitate să-l întrețină dar el și-a pus servitorul să-i alunge, noaptea prin ploaie. Mai târziu au ajuns în Germania și au avut o viață foarte grea.
Fikret nu vrea nici bani, nici numele Yaman ci vrea doar să îl ruineze pe Demir.
Fekeli insistă să nu se răzbune pe el pentru greșeala tatălui său.

Între timp, Sevda găsește scrisoarea pe care a lăsat-o Fikret în mașina lui Zuleyha. Îi este adresată tot lui Demir iar de data aceasta i-a scris că tatăl lui a fost un om crud și fără onoare și că nu vrea banii lui, dar vrea să recunoască adevărul.
Sevda se gândește că este posibil să fie adevărat că Adnan a mai avut un fiu, dar Demir insistă că un profitor vrea să obțină bani de la el.
Următoarea zi, Demir merge să îi ceară sfatul lui Fekeli. Îi spune că a înțeles de ce Hunkar l-a iubit pentru că vede că este cel mai onorabil om din oraș și că opinia lui contează mult pentru el.
Fekeli nu-i spune că Fikret este fratele lui și-l sfătuiește să nu fie impulsiv și să ia toate posibilitățile în considerare.

După aceea, Fekeli discută din nou cu Fikret și insistă și mai ferm să-l lase în pace pe Demir. Fikret nu vrea să-l implice pe Fekeli în dușmănia lor și vrea să îi predea tot ce ține de afacerea lor și să se mute.
Fekeli îi spune că chiar dacă nu sunt cu adevărat rude, pentru el este ca un fiu la fel cum a fost Yilmaz și îl imploră să accepte să fie parte din familia lui și să lase trecutul în urmă.
Pentru Fikret este tot mai greu să continue răzbunarea din cauza lui Fekeli fiindcă ține la el și nu ar vrea să îl supere.

Demir publică în ziarul local un mesaj pentru cel care i-a trimis scrisorile și care pretinde a fi fiul ilegitim al lui Adnan și îi spune să îl confrunte față în față dacă are curajul, nu să îl atace ca un laș.
Fikret se înfurie când citește articolul și vrea să meargă la Demir dar Fekeli îl oprește. Cetin aude discuția lor și află că Fikret și Demir sunt frați.
Zuleyha decide să investigheze singură dacă într-adevăr Adnan a mai avut un fiu. Cu ajutorul lui Saniye, află cine a fost servitorul care a lucrat acolo pe vremea lui Adnan și împreună cu Sevda merge în Istanbul să vorbească cu soția lui. Ea le povestește că o femeie cu un copil de 5 ani a mers la conac să îi ceară ajutorul lui Adnan, susținând că copilul era fiul lui dar Adnan l-a pus pe soțul ei să îi alunge.
Sevda este devastată fiindcă realizează că în timp ce se întâlnea cu ea, Adnan se întâlnea și cu alte femei.
Totuși încă nu pot să fie sigure că acel copil chiar era fiul lui Adnan.
În timp ce ele se află în Istanbul, Demir petrece weekendul în Ankara cu Umit.
Umit îi spune că ar fi devastată dacă s-ar despărți dar dacă el este fericit cu soția lui, ar fi mai bine să nu se mai întâlnească. Demir se hotărăște să vorbească cu Zuleyha cât mai curând și să îi spună că vrea să divorțeze.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.