Ma numesc Zuleyha – episodul 91 (rezumat) Umit ii spune lui Sevda ca Este fiica ei

25,719

După ce a afișat scrisoarea mamei lui Fikret în oraș, Demir spune jurnaliștilor că nu vor ști niciodată dacă el și Fikret sunt frați dar el este sigur că tatăl lui nu și-ar fi renegat fiul.
Fikret nu mai pleacă în Germania când află lucrul acesta însă nu le spune lui Mujgan și lui Fekeli.
Mujgan îi spune să nu renunțe la iubirea lor și să nu o părăsească ci să rămână în țară și să se mute împreună în alt oraș. Fikret îi zice că este mai bine să plece fiindcă nu va putea să îi ofere o viață fericită dar adevăratul motiv este că vrea să îl facă pe Demir să plătească pentru că a umilit-o pe mama lui și nu vrea să o implice și pe ea. Următoarea zi, îi trimite lui Fekeli o telegramă în care îi spune că a ajuns în Germania.

Umit îi povestește lui Mujgan că Demir a vrut să divorțeze de Zuleyha dar s-a răzgândit fiindcă Zuleyha i-a spus că acum îl iubește și ea. Mujgan îi spune să nu îi permită lui Zuleyha să îi distrugă fericirea așa cum i-a distrus-o ei și ca să o ajute să îi despartă, pune în mașina lui Demir brățara pe care el i-a dăruit-o, ca să o vadă Zuleyha.
Gaffur găsește brățara când spală mașina și i-o dă lui Zuleyha crezând că este a ei. Demir și Sevda își dau seama că Umit a pus brățara acolo intenționat.
Zuleyha recunoaște brățara și i-o duce lui Umit, după ce Demir îi spune că probabil a scăpat-o acolo într-o zi când a condus-o acasă fiindcă mașina ei se stricase pe drum.

Sevda îl sfătuiește pe Demir să îi spună lui Zuleyha de aventura lor înainte de a afla de la Umit dar el nu vrea fiindcă se teme că nu îl va ierta.
În schimb, el se întâlnește cu Umit și îi spune să stea departe de el și de soția lui și o avertizează că următoarea dată nu va mai fi la fel de îngăduitor.
Și Mujgan îi spune lui Umit să aibă grijă cu Demir fiindcă este periculos la furie.

Umit îi zice lui Fikret că a avut dreptate în privința lui Demir și că acum și ea vrea să îl facă să plătească. De fapt ea se folosește de Fikret pentru ca s-o ajute să-l despartă de Zuleyha.
Seara, Umit îl sună pe Demir acasă și îi spune că nu poate să trăiască fără el și insinuează că se va sinucide.
Demir se duce imediat la ea. Umit se preface că a băut o cutie de medicamente și că este aproape inconștientă. Demir îi acordă primul ajutor fiindcă ea insistă să nu o ducă la spital. Când își revine, Umit îi spune că are o ultimă rugăminte, să rămână cu ea în acea noapte. Demir stă alături de ea până adoarme iar Fikret, care este în camera alăturată, îi fotografiază împreună.
Următoarea zi, cei doi îi trimit fotografiile lui Zuleyha la conac dar acestea ajung în mâinile lui Sevda.
Sevda merge la Umit să o amenințe din nou iar Umit îi spune că a făcut aceeași greșeală ca ea iubind un bărbat căsătorit și că au aceeași soartă fiindcă este fiica ei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.