Ma numesc Zuleyha – episodul 92 (rezumat)

25,047

Umit îi spune lui Sevda că ea este fiica ei, Ayla, pe care a părăsit-o pentru a pleca cu iubitul ei, Adnan Yaman iar Sevda face infarct.
Mujgan găsește în cabinetul lui Umit o fotografie cu ea și Demir și o ia.
Când își revine, Sevda îi spune lui Umit că nu a părăsit-o ci soțul ei și familia lui au luat-o la câteva zile după ce a născut-o. Umit nu o crede și pleacă iar Sevda merge după ea, implorând-o să o asculte. Șermin o găsește în curtea spitalului singură, plângând și strigând-o pe nume. Când o întreabă cine este Ayla, Sevda îi spune că nu știe și că nu își amintește cum a ajuns acolo.
Următoarea zi Șermin îi spune lui Umit iar ea îi zice că era sub efectul medicamentelor. Șermin nu crede și îi spune și lui Demir să afle dacă are vreo rudă pe nume Ayla.
Când este externată, Sevda merge la Umit și îi spune că a căutat-o mult și că i s-a spus că familia șotului ei a dus-o în America. Umit nu crede nimic din ce îi spune.

În timp ce Fikret se întreabă ce s-a întâmplat cu fotografiile pe care le-a trimis lui Zuleyha, Umit i le dă lui Demir și îi spune că cineva i le-a trimis ei prin poștă. Se preface îngrijorată că se va afla de relația lor și îi zice că e posibil ca dușmanul lui să i le fi trimis.
Între timp, Fekeli află că Fikret nu a plecat în Germania și că Umit este iubita lui.

Demir și Zuleyha organizează o petrecere la club de ziua lui Adnan. Cadoul lui Demir îi impresionează pe invitați și cel mai mult pe Zuleyha. Demir spune că îl iubește ca pe fiul lui dar tatăl lui este Yilmaz și de aceea i-a schimbat numele în Yilmaz Adnan.
În timp ce ei sunt la petrecere, Fikret incendiază grajdul de la conac, fără să știe că Gaffur doarme acolo.
Gaffur se trezește, anunță muncitorii și stinge focul înainte de a se extinde. După aceea merge la petrecere și îi spune lui Demir în auzul tuturor.
Toți bănuiesc că Fikret a făcut-o.
Fikret regretă când află că Gaffur era acolo.
Următoarea zi, în oraș Demir îl întreabă pe Fekeli unde este Fikret. Fiindcă refuză să îi spună, izbucnește un conflict între ei și Demir îl împușcă pe Fekeli.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.