Minciuna – o nouă telenovelă mexicană pe postul Happy Channel

2,628

Postul TV Happy Channel difuzează o nouă telenovelă mexicană intitulată “Minciuna”(La mentira) din 26 august, de luni până vineri de la ora 15:00.


Telenovela “Minciuna” îi are ca protagoniști pe Kate del Castillo și pe Guy Ecker și ca antagoniști pe Karla Álvarez și Luis Gatica, a fost filmată în anul 1998 și are 100 de episoade.

Subiectul telenovelei:
Demetrio Azunsolo ajunge într-un mic sat îndepărtat din Mexic, unde fratele său vitreg Ricardo Platas obișnuia să trăiască și să conducă o plantație de tequila și află că acesta tocmai s-a sinucis după ce a fost trădat de o femeie egoistă și lacomă. Încetul cu încetul și datorită locuitorilor satului – care la început sunt ostili față de el, dar apoi îi devin prieteni – Demetrio pune laolaltă piesele puzzle-ului care a dus la tragedie. Indiciile îl aduc în orașul Mexic, în vila familiei înstărite a lui Fernandez-Negrete, care sunt proprietarii băncii Ferne, una dintre cele mai importante bănci din Mexic, unde Ricardo a lucrat pentru o perioadă în trecut. Conform informațiilor pe care le are în mână, în acea casă locuiește femeia care este cauza sinuciderii lui Ricardo. Demetrio întâlnește acolo două tinere, ambele nepoate ale familiei: inocenta și fragila Virginia Fernandez-Negrete și dinamica și încrezătoarea în sine Verónica Fernandez-Negrete. Nefiind sigur care dintre ele este cea vinovată, Demetrio este prins într-o serie de coincidențe și bârfe viclene și ajunge să creadă până la urmă că femeia pe care o caută este Verónica. Odată constatat, el își pune în practică planul de răzbunare. Flirtează cu Verónica, o seduce și o face să se îndrăgostească de el pentru a se căsători cu el. După nuntă, el o răpește și o aduce în micul sat îndepărtat unde Ricardo și-a luat viața, decide să-i facă viața o mizerie și să se răzbune pentru moartea fratelui său. Ceea ce nu știe el e că și Verónica, la fel ca și el, e victima persoanei care a fost responsabilă pentru sinuciderea lui Ricardo. Când află adevărul, pare că totul este pierdut când Verónica îl părăsește pentru că nu a avut încredere în ea; așa ca el trebuie să se lupte pentru a-și recăpăta iubirea. La final, dragostea câștigă, dar nu fără costuri.

Distribuție:
Kate del Castillo – Verónica Fernandez-Negrete de Azunsolo
Guy Ecker – Demetrio Azunsolo
Karla Álvarez – Virginia Fernandez-Negrete
Sergio Básañez – Juan Fernandez-Negrete Montero
Rosa María Bianchi – Sara Montero de Fernandez-Negrete
Eric del Castillo – Teodoro Fernandez-Negrete
Silvia Mariscal – Leticia “Lety” Montero
Blanca Guerra – Miranda Montesinos
Tony Bravo – André Belot
Salvador Pineda – Francisco Moguel
Tina Romero – Irma de Moguel

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.