Nemilosul Istanbul episodul 28 (rezumat)

7,227

Seniz este găsită de personalul hotelului și dusă la spital iar Nedim este arestat. Ceren și Agah merg la secția de poliție, amândoi siguri că Nedim este nevinovat. Cenk și Damla merg la spital, supărați pe Agah pentru că îl ajută pe Nedim.
Cemre este alături de Cenk. Ea e sigură că Seniz i-a întins capcana lui Nedim iar Cenk știe că este capabilă de așa ceva dar nu e sigur ce să creadă.

Cemre merge apoi și ea la secție dar nu i se permite să îl vadă pe Nedim.
Când toate probele îl arată vinovat, Agah crede că într-adevăr el a înjunghiat-o pe Seniz. Nedim e șocat că și el crede că este vinovat și îi spune lui Ceren să îi caute ea alt avocat pentru că nu îl mai vrea pe cel angajat de Agah. Ceren îl instigă împotriva lui Agah și minte că Cemre a stat tot timpul la spital și nici măcar nu s-a interesat de el. Când Cemre reușește să îl viziteze și îi spune că nu are nici o îndoială că e nevinovat, Nedim îi zice că părerea ei nu mai are nici o importanță pentru el.

Când află ce s-a întâmplat, Oya îl vizitează pe Nedim și îi spune că îl va ajuta apoi merge la spital și o amenință pe Seniz.
Fiind supărat pe Agah, Nedim o împuternicește pe Ceren să se ocupe de acțiunile lui de la firmă. Agah e șocat când Ceren apare la ședință și împiedică o afacere.

Ceren a pus un dispozitiv de înregistrare în buzunarul lui Nedim înainte de a merge la Seniz și are dovada că el este nevinovat.
Deși vrea să îl ajute, Neriman o convinge să nu o facă pentru ca să nu afle Nedim că i-a pus dispozitivul fără știrea lui și să strice înțelegerea dintre ei. Ceren îl păstrează ca garanție pentru ea dar Neriman șterge înregistrarea.
Între timp, Damla se desparte de Civan fiindcă Seher a rugat-o să se îndepărteze de el ca să nu le creeze și mai multe probleme.
În ziua procesului lui Nedim, Seniz apare la tribunal și îi șochează pe toți când spune că a fost un accident și că nu depune plângere împotriva lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.